Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chphoto píše:Po delší době zase nějaký drobný posun, osazuji návěstidla a přišel jsem na jednu chybu, kterou jsem si u návěstidel vůbec neuvědomil.
Jak je vidět na obrázku, tak Lb2 by mělo být čtyřsvětelné a ne jen 3-světelné, sice se to na první pohled tváří jako odjezd přímo, ale není. Uvědomil jsem si to při programování návěstního dekodéru, když jsem zadával toto a předchozí návěstidlo se žlutou, jako odjezd odbočkou. Ale při vší té "smůle" alespoň jedna dobrá zpráva, naštěstí mám 2 návěstidla v zásobě, takže je lze bez problémů vyměnit. Sice je už zaštěrkované, ale Noch lepidlo na štěrk jde krásně oddloubat.
chphoto píše:Samozřejmě je mi jasné, že nelze udělat rovnou to, že z levé kusé koleje pojedu rovnou skrz bílou na Seb4 a rovnou odjezd na Lb4 na zelenou. To nejde, to je jasné.
chphoto píše:Takže jsem si to myslel takto : Teoreticky si to představuju tak, že například pro odjezd zleva přes Seb4 dám na tomhle bílou a teoreticky mě napadá dát bílou i na Sb4 a Lb4, abych tam mohl jezdit. A když bych chtěl přejet posunem na Kolej 2, tak povolit posuny i na Sb2 a Lb2 a i na Seb1, Seb2
chphoto píše:A když bych chtěl přejet posunem na Kolej 2, tak povolit posuny i na Sb2 a Lb2 a i na Seb1, Seb2 a na obou vjezdových Lb a Sb.
chphoto píše:Samozřejmě nesmí se dostat za vjezdové a na něm by měla blikat bílá s červenou, že?
sidlo píše:chphoto píše:Trpaslíci Sea1 a Seb2 by měly být vpravo od koleje.
Uživatelé procházející toto fórum: Raww a 6 návštevníků