Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Takže nejspíš to opravdu udělám celé znovu, širší, o kousek vyšší a s okýnky. Mně by to pomohlo v tom, že bych nemusel simulovat zbytky rezavého upevnění "trychtýře", jen bych vyseknul okýnka ve zdi a zaplácl je vegetací.
Zlámalík píše:.......
V jedné verzi jsem to zvažoval, ale prostě já tam ten Košťálov chci a chci a chci!Jde jen o to, co dát okolo, aby to nevypadalo tak, že lom se zakusuje do portálu tunelu a současně, aby to nebylo mimo měřítko, že na jedné straně okna je celá Malá Paka a na druhé jen zeď v lomu...
Sandy píše:Zlámalík píše:.......
V jedné verzi jsem to zvažoval, ale prostě já tam ten Košťálov chci a chci a chci!Jde jen o to, co dát okolo, aby to nevypadalo tak, že lom se zakusuje do portálu tunelu a současně, aby to nebylo mimo měřítko, že na jedné straně okna je celá Malá Paka a na druhé jen zeď v lomu...
Hele, a co takhle tu cestu dát pryč.
Místo ní z pravé strany povede po hraně opěrné zdi zbytek polní drážky k původní násypce. Z ní může zůstat jen to horní betonové torzo.
A v blíže neurčené době přistavěli "Košťálov?
Lom je vpravo mimo záběr...
Ivan píše:Jirko, skoro si říkám, že nejlepší bude, když na pár dnů vypneš internet, postavíš to... Protože jinak Ti do toho budeme i nadále vrtat....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků