Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
RADU065 píše:Jirkátor píše:Konečně můj oblíbený a velice šikovný truhlář vyrobil skříň s výklopným rámem pro kolejiště.
Zadání rámu bylo 1500x750 mm a i vnější rozměry skříně byly limitované, no nakonec se povedlo 1800x720 mm což je dostačující.
Celek vypadá takto:
Po otevření je vidět zdvižený rám:
Po vyklopení se volná část opře o sklápěcí nohy:
Zdravím,
mohu se zeptat pokud to není tajné kolik vás stálo výklopné kolejiště ve skříni u truhláře.Ten rozměr 1800x720 mm je rám kolejiště nebo skříň.Taky o něčem takovém uvažuji vypadá to suprově.
RADU065 píše:A do jaké výšky maximálně můžete jít při tvorbě krajiny a jaká je hloubka skříně...
Jirkátor píše:RADU065 píše:A do jaké výšky maximálně můžete jít při tvorbě krajiny a jaká je hloubka skříně...
Tak to už záleží na tom, jak si to uděláš.
RADU065 píše:Jirkátor píše:RADU065 píše:A do jaké výšky maximálně můžete jít při tvorbě krajiny a jaká je hloubka skříně...
Tak to už záleží na tom, jak si to uděláš.
To je mi jasné,ale jenom pro představu mě zájímá váš rozměr.
Jirkátor píše:Ovládání z počítače zatím neplánuju
chphoto píše:Pultíček je opravdu pěkný. Jen mám jeden dotaz a to na přestavování výhybek. Pochopil jsem správně, že si výhybky bude řešit automaticky ovládání od MGP podle toho, jakou cestu nastavíš?
HonzaM píše:chphoto píše:Pultíček je opravdu pěkný. Jen mám jeden dotaz a to na přestavování výhybek. Pochopil jsem správně, že si výhybky bude řešit automaticky ovládání od MGP podle toho, jakou cestu nastavíš?
Ano, tak to je. Jak píše jirkátor, u nastavené cesty se také může automaticky ovládat vjezdové nebo odjezdové návěstidlo (podle rychlostní návěstní soustavy ČD/ČSD). Pro každé návěstidlo se zadají jen výhybky v cestě, příslušný návěstní znak si MGP přiřadí automaticky, v návaznosti na aktuální poloze výhybek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků