Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
ondřej001 píše:Ten úsek mezi vyhýbkou 1 a 2 je 50mm dlouhý. Tobogán od vyhýbky 2 na vrchol cca 3 metry délky. Jako napájení přepínání pro TRACK nestačí. Jedině, že by se použila i část vyhýbky.
Rád bych zůstal u možnosti ovládání vyhýbky 1 v závislosti na výjezdu ze SN.
workous píše:Myslím, že se to zbytečné hrotí pokud ovládá výhybka polaritu smyčky pomocí relé jak uvádíte, tak prostě relé bude ovládáno výstupem s dekodéru (výhybka a relé na stejné adrese např. 6) a je to.
workous píše:Myslím, že se to zbytečné hrotí pokud ovládá výhybka polaritu smyčky pomocí relé jak uvádíte, tak prostě relé bude ovládáno výstupem s dekodéru ...
b) použije se přídavný kontakt na přestavníku pro ovládaní relé pokud to technicky jde což asi jde když se takto řeší srdcovka
ondřej001 píše:Dnes jsem celé odpoledne laboroval s občasným nedojížděním přestavníku MP1, DR4018 a DR5000. Pořád jsem laboroval s nastavením dekodéru.
Nakonec jsem přišel na to, že jak na ovládání PC a MM musím držet tlačítko po celou dobu pohybu přestavníku a je po problému. Pouze při stlačení na začátku a puštění se občas projeví nedojetí do polohy a nejde pak přehodit opačný pohyb. Nastavení času pro dobu na přejetí nemělo vliv.
Tak jsem zvědav, co Vás napadne.
ondřej001 píše:Dík za nápovědu.
režim světel pro 8 vyhýbek na jednom dekoderu je jaké nastavení? Světla jsou na 16 výstupů?!
Uživatelé procházející toto fórum: TT-Tom a 1 návštěvník