Zajímavost na AUKRU ?

Co se nikam nevešlo, neni pro to téma apod.

Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Zajímavost na AUKRU ?

Příspěvekod hank » pon 22 bře, 2021 9:41 pm

PepinTt píše:Podmínky které na mě vyskočily , jako párování zařízení v domácnosti , přístup do zařízení za účelem upravovat nastavení pro sledování reklam a další špiclování dalšího subektu je už moc...

To se snad dá všechno povypínat...
... i my dědci ještě můžeme být všelijak užiteční...
Es ist viel später als du denkst.
hank

Příspěvekod Jirka Černý » úte 23 bře, 2021 7:57 am

hank píše:
PepinTt píše:Podmínky které na mě vyskočily , jako párování zařízení v domácnosti , přístup do zařízení za účelem upravovat nastavení pro sledování reklam a další špiclování dalšího subektu je už moc...

To se snad dá všechno povypínat...

Odklikat to jde, ale taky mně to zarazilo, kdo to odklikne celé s představou že než aby to četl holt přežije pár reklam si naběhl. Od smlouvy s ďáblem se to liší jen v tom že se to nemusí podepsat vlastní krví.
Jirka Černý

Příspěvekod PepinTt » úte 23 bře, 2021 8:05 am

Tyto věci ne ,můžete povypínat různé ostatní externí subjekty,
ale toto si sbírá aukro, a vypnutí nenabízí
Screenshot_20210323-085513_Samsung Internet.jpg

A jak jsem psal ,vzhledem k tomu ,co se na Aukru děje, tak už je ,nedá se z mého pohledu ani využívat k nějakým nákupům spíš jsem se tam chodil pobavyt. Jo zlatý časy, když to patřilo Alegro.pl.
Přílohy
Screenshot_20210323-085537_Samsung Internet.jpg
Já modelařím jen pro radost,dokonalé modely by měli dělat ti co se tím živí
PepinTt

Příspěvekod PepinTt » úte 23 bře, 2021 8:14 am

Ještě mě pobavila jedna věc, když jsem šel z prohlížeče přímo na ohlašovací formulář (přes portál mě tato hláška nikam nepustia :wink:) a odklikl jsem zrušit účet, napsalo to hlášku, že je předemnou větší množství žadatelů a že vyřízení může trvat i několik dní. No asi nebudu sám :D
PepinTt

Příspěvekod hank » úte 23 bře, 2021 8:59 am

PepinTt: Pod tím linkem "zobrazit podrobnosti" nejsou ty vypínače?
hank

Příspěvekod PepinTt » úte 23 bře, 2021 9:53 am

hank píše:PepinTt: Pod tím linkem "zobrazit podrobnosti" nejsou ty vypínače?

Ne tam je jen rozepsané, co.to vše zbirá a využívá.
PepinTt

Příspěvekod hank » úte 23 bře, 2021 10:32 am

Jenomže úplně první volba je "Ukládání a/nebo přístup k informacím v zařízení" a když si ji vypneš, znemožníš tím přístup i ke svým spárovaným zařízením... Aspoň tomu tak rozumím. Že se o tobě ví, že máš spárovaná zařízení, tomu se nemůžeš divit. Zjistit IP adresu, ze které se něco někam přihlašuje, je dnes úkol pro děti.

Mně víc vadí, že mi ten dialog naskakuje při každém prohlížení jejich stránek, tj. i když nejsem přihlášený. Pokaždé tam povypínám všechno, co se dá, a příště se mi to vnucuje zase a zase jsou některé vypínače v poloze zapnuto. Ale možná to nějak půjde vyřešit v prohlížeči...? Ať je to jak chce, souhlasím s tím, že to je prasárna.
hank

Příspěvekod PepinTt » stř 24 bře, 2021 5:56 am

To hank.
Zkoušel jsem zapnout tu první volbu a i tak se mi u těch oznámení neobjeví možnost vypnutí, myslím, že jedno na druhé nemá vliv. Navíc zkoušel jsem jít na Alegro.pl ,tam se objevuje ta samá tabulka ,ale s tim rozdilem, že u těchto položek mají narovinu napsáno nelze vypnout :wink: .Takže je na zvážení každého soudruha ,jestli je pro něj Aukro takovím přínosem, že je ,,pozve k sobě domů ".Ja osobně jsme tam za poslední rok koupil dvě věci, přičemž jedna stálá za .....
PepinTt

Příspěvekod zaplef » pon 05 dub, 2021 6:53 pm

zaplef

Příspěvekod look23 » pon 12 dub, 2021 7:56 am

Analogová zamračená za cenu digitální, to se jen tak nevidí.
https://modelbazar.cz/prodam-roco-72928-1/998078
TT/H0, ČSD epocha IV, V - z21+MM
look23

Příspěvekod look23 » pon 12 dub, 2021 6:39 pm

Jirka Černý píše:Proti prachu a vlhkosti už z principu původního použití je to na vrcholu ideálních možností (mám volnou garáž 6x4m ale právě z těchto důvodů je nepoužitelná) změny teploty tj izolace se řeší nástřikem izolační pěny uvnitř a z venku dle libosti polyester nebo vata, osobně bych ten nástřik vynechal pokud v tom není nějaký ukrytý problém. Myslím že jednoduchá šikmá střecha s lehkým přesahem ničemu neuškodí a mimo odvodu vody v létě zajistí že slunce ohřeje středu a ne to pod ní. Pro inspiraci bych prolezl YouTube je tam toho docela dost na to aby člověk mohl váhat jakou možnost zvolí.

Teď jsem sháněl něco jiného a cvrnklo mi do nosu toto odkaz, nedalo by se to použít místo kontejneru :wink:
TT/H0, ČSD epocha IV, V - z21+MM
look23

Příspěvekod Petr Barchánek » pon 12 dub, 2021 7:23 pm

Jééé, karavana. To máme na letišti jako mobilní řídící věž, tam jsem kdysi sedával a dělal dispečera. https://www.jetphotos.com/photo/6161107. Ale osmdesátpět papírů bych za to teda nedal.
Petr Barchánek

Příspěvekod Martin70 » pon 12 dub, 2021 10:45 pm

look23 píše:Analogová zamračená za cenu digitální, to se jen tak nevidí.
https://modelbazar.cz/prodam-roco-72928-1/998078

A co ten Brejlovec za 11prutů? Sákryš, proč já chodím do práce, vytáhnu něco co mám ve skříni a jsem téměř milionář. No zase platí staré známé, že každé zboží má svého zákazníka nebo taky pravidlo nabídky a poptávky. Prodejce pouze nabízí a nikoho nenutí koupit. Mě to nechává chladným a neřeším. 8) :wink: :D
Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.
Martin70

Příspěvekod hank61 » úte 13 dub, 2021 9:12 am

Chlapi. Nekomentuji ceny. Jen mě furt není jasný důvod, proč o nich pořád vyvolávat nějakou debatu... Každý prodávající přeci může požadovat cenu, jakou uzná za vhodné. Obchod je stejně závislý na tom kdo kupuje. :wink:
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod Rtep » ned 25 dub, 2021 9:48 am

Dobrý den a pěknou neděli
zkuste se podívat na Aukro, zajímavá aukce, hlavně ten text :D
Pro zajímavost původ mince viz. Mincovní-obchod.cz cena mince cca. 1775 CZK, materiál postříbřená měď.
Výběr textu :
CENA JE ZA VŠECH 7 KUSU = PRODÁME NEBO VYMĚNÍME za nějakou mašinku 0 = kamárád našel po dědovy a libý se mu mašinky velikosti 0 !!! tak by chtěl vyměnit za nějakou elektrickou pro děti na modelu ani moc nezaleží ( NE Merkur krádké Mikádo to mu prodám já ) ale plně funkční , koleje si prý sežene. NECHCE SE MU S TÍM JED DO MĚSTA A HLEDAT NĚKDE BAZAR = prodej bez záruky

https://aukro.cz/vymenime-prodame-za-nejakou-masinku-0-6988170634
Rtep

PředchozíDalší

Zpět na Nezařazeno (off topic)