PepinTt píše:Podmínky které na mě vyskočily , jako párování zařízení v domácnosti , přístup do zařízení za účelem upravovat nastavení pro sledování reklam a další špiclování dalšího subektu je už moc...
To se snad dá všechno povypínat...
Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
PepinTt píše:Podmínky které na mě vyskočily , jako párování zařízení v domácnosti , přístup do zařízení za účelem upravovat nastavení pro sledování reklam a další špiclování dalšího subektu je už moc...
hank píše:PepinTt píše:Podmínky které na mě vyskočily , jako párování zařízení v domácnosti , přístup do zařízení za účelem upravovat nastavení pro sledování reklam a další špiclování dalšího subektu je už moc...
To se snad dá všechno povypínat...
hank píše:PepinTt: Pod tím linkem "zobrazit podrobnosti" nejsou ty vypínače?
Jirka Černý píše:Proti prachu a vlhkosti už z principu původního použití je to na vrcholu ideálních možností (mám volnou garáž 6x4m ale právě z těchto důvodů je nepoužitelná) změny teploty tj izolace se řeší nástřikem izolační pěny uvnitř a z venku dle libosti polyester nebo vata, osobně bych ten nástřik vynechal pokud v tom není nějaký ukrytý problém. Myslím že jednoduchá šikmá střecha s lehkým přesahem ničemu neuškodí a mimo odvodu vody v létě zajistí že slunce ohřeje středu a ne to pod ní. Pro inspiraci bych prolezl YouTube je tam toho docela dost na to aby člověk mohl váhat jakou možnost zvolí.
look23 píše:Analogová zamračená za cenu digitální, to se jen tak nevidí.
https://modelbazar.cz/prodam-roco-72928-1/998078
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků