Moderátor: Michal Dalecký
Petr B. píše:Dobrý večer, děkuji za odpověď na můj podmět ohledně délky skříně ventilátorů u ACME versus ostatní. Měl jsem za to, že Piko má kastli na téměř 100% shodnou s předlohou, ale je fakt, že je to jiná lokomotiva. Petr B.
horak píše:REKLAMOVAT !!!
Vsetko sa da opravit, ale preco by si to robil?
Brejla píše:Nebylo by lepší místo té arogance připustit chybu a omluvit se
Ten nesmysl s MX644D je tam pořád. Autor toho nesmyslu pod tím podepsán není.
Jacek píše:Brejla píše:Nebylo by lepší místo té arogance připustit chybu a omluvit se
...aby uvedli, že to ozvučit dekodérem Zimo nepůjde a hotovo...
Jacek píše:Brejla píše:Nebylo by lepší místo té arogance připustit chybu a omluvit se
Myslím, že existuje mnohem jednodušší možnost. Prostě se na to vykašlat a prodejcům napsat, aby uvedli, že to ozvučit dekodérem Zimo nepůjde a hotovo. Aspoň nebudu muset celé dny ležet v manuálech a zjišťovat co s tím. Pak budete snad spokojen pane rýpale. Co kdybyste zkusil napsat nějaký návod místo hloupého žvanění. Pod jakou prací jste podepsán Vy za ty roky? Umíte jen kafrat na fóru a na všem hledat chyby. Kdo vůbec jste anonymní brejlo?
Podle Vás nesmysl s MX644D tam bude tak dlouho dokud mi někdo nepošle MX644C a nezjistí se, že půjdou pod F2 nastavit dálková světla. Do té doby nelze nic dělat, projekt není, nedá se nahrát. Řešení zatím taky není. Nikdo žádnou chybu neudělal
Proč jim nenapíšete co tam mají napsat? Až pak pište něco o araganci a omluvách, chytrolíne...
Mimochodem u dekodéru 644C je popis:
Dekodér je určen pro speciální motory Märklin a Trix
Dá se tedy skutečně použít pro tento model?
Jezevec Pepa píše:Petr B. píše:Dobrý večer, děkuji za odpověď na můj podmět ohledně délky skříně ventilátorů u ACME versus ostatní. Měl jsem za to, že Piko má kastli na téměř 100% shodnou s předlohou, ale je fakt, že je to jiná lokomotiva. Petr B.
Jak se tady už mockrát psalo, karoserie od ČS Trainu má rozměry udělány pro pojezd lokomotivy se starého pika a nelze jí přeměřovat, zde se snad dají jen srovnávat detaily.
Přikládám stránku z ŽM 1996, kde měřily Piko (371/372).
Flori3307 píše:Ahojte tiež som si zakúpil model ale veĽmi ma sklamalo že ho neviem dať do pohybu aj keď mám naňho dig. dekoder nie zvukový založil som ho ale nič sa neudialo a potom som si všimol že na plošnom spoji mi chýbajú dva pinymá niekto rovnaký problem ?ako to riešiť ?prikladám foto rušeň nejde ani v digitále ani v analógu
Matěj píše:A co třeba použít nový zvukový dekodér ZIMO MS440D? Tam to snad přepínat jde.
horak píše:Matěj píše:A co třeba použít nový zvukový dekodér ZIMO MS440D? Tam to snad přepínat jde.
Mam obavu, pretoze vyrobca ponuka aj MS440C
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: lubz a 3 návštevníků