od Petr B. » stř 30 pro, 2020 5:56 pm
Dobrý večer. Při běžném pohledu na model 163 od ACME jsem měl pocit, že na skříni ventilátorů je kromě chybějících lamel něco jinak, než na ostatních modelech lokomotiv 363, 371 co mám. Udělal jsem si porovnání, zvrchu - ACME, odlitek, Piko a ČS train, MTB nemám. U ACME je ta skříň o cca 5 mm kratší oproti ostatním, což je dost. Někdo to má evidentně špatně vyrobené v nemodelové velikosti. Pokud by měl někdo změřené dle skutečného lokomotivy jak dlouhá ta skříň vlastně má být, zajímalo by mě to. Předpokládám, že skutečné lokomotivy 163, 263, 363 a asi též 372 mají tu skříň stejně dlouhou.
Pokud jde o tu chybějící podložku v jednom podvozku, mám za to, že to chybí všem nově vyrobeným modelům. Mám model 163 a 162 Regio Jet od dvou různých prodejců, ještě mě nikdo z nich nekontaktoval, že by třeba do ACME napsal, ať to pošlou jako náhradní díl a asi s tím ani nepočítám. Ale pokud by tam nebyla alespoň ta jedna podložka v jednom podvozku, šla by lokomotiva pěkně z strany na stranu, zkoušel jsem to starém modelu 151, který mám na náhradní díly, a ze které jsem si ty podložky vzal. Asi by bylo velké pozdvižení, kdyby najednou všichni začali posílat v takovém případě modely zpět k reklamaci...
- Přílohy
-