Moderátor: Michal Dalecký
novk2007 píše:Jo jo rad bych zde něco napsal ale zase bych plno z vás nasr.. . Je to míněno pro ty co tohoto výrobce hájí za každou cenu . Ta lokomotiva co stojí předlouhou pro tuto zmenseninu je krásná . Bohužel na tomto produktu od teto firmy je pár podstatných chyb co mě mrzí .Až budu mít tento model v ruce tak se podávám co bude možne opravit a upravit tak aby model odpovídal předloze .
xmatejx píše:novk2007 píše:Jo jo rad bych zde něco napsal ale zase bych plno z vás nasr.. . Je to míněno pro ty co tohoto výrobce hájí za každou cenu . Ta lokomotiva co stojí předlouhou pro tuto zmenseninu je krásná . Bohužel na tomto produktu od teto firmy je pár podstatných chyb co mě mrzí .Až budu mít tento model v ruce tak se podávám co bude možne opravit a upravit tak aby model odpovídal předloze .
V tom je kouzlo modelařiny, že každý si může model upravit/vylepšit/zdokonalit k obrazu svému, aby s ním byl vnitřně ztotožněn/spokojen. Tak to má být. ACME modely jistě nejsou bez chyb, ale lze je takto zdokonalovat.
romanero píše:Mimochodem jakto, že i jeden z předních prodejců - ITvlaky - píše u peršinga: "...vhodný zvukový dekodér MX644D, za příplatek ozvučíme a nahrajeme zvuk JACEK"?
Jacek píše:romanero píše:Mimochodem jakto, že i jeden z předních prodejců - ITvlaky - píše u peršinga: "...vhodný zvukový dekodér MX644D, za příplatek ozvučíme a nahrajeme zvuk JACEK"?
Co třeba proto, že zrovna s tím Jackem spolupracují. Je třeba si uvědomit, že můj zvuk je doplněk navíc. Nadstandard v úplně jiné kvalitě, nikoliv rohlíky v akci. Standard je továrně ozvučený model z výroby a žádný výrobce neřeší autenticitu a kvalitu zvuků, vyrábějí modely, nikoliv zvuky.
Chcete-li při koupi auta kožená sedadla jiného výrobce nebo lepší výbavu, tak si asi taky připlatíte. Co je na tom k nepochopení?
Už jsem Vám to psal dvě stránky předem, nevím proč by kdokoliv měl nabízet svou práci zdarma nebo ji dávat ke stažení...
Jacek píše:Už jsem Vám to psal dvě stránky předem, nevím proč by kdokoliv měl nabízet svou práci zdarma nebo ji dávat ke stažení...
Jacek píše:Je to marný, je to marný, je to marný... přečtěte si co jsem napsal výše. Nikdo nikoho neklame a neprodává mu nesprávnou verzi. Či snad ano? Více k tomu odmítám psát, evidentně se bavíte hlavně kafráním a rýpáním.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků