Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Sledování / Train Tracking je od verze 7S a výš. ZigZag má verze 8G, 9G. V Bronze nic. Níž jsem nehledal.belgarat píše:Jak je to v pripade TC7 -- Zigzag je tusim prave v novejsich verzich, ten zbytek funguje i ve starsich ?
belgarat píše:Jak jsem se dival na digital-bahn.de na schema Kufera, tak to vypada, ze bych mohl vybabrat s Arduinem Due (za 2 kila) - musim porovnat datasheety, ale vypada to ze ma podstatne vymakanejsi A/D prevodnik, ktery by vetsinu samplovani odedrel za CPU, a taky je kapku rychlejsi
belgarat píše:Tak spatenka ... ten Railcom detektor podle Stummingfora je takovy trochu "fake". Podle vseho vubec necte Railcom packety, ale odposlouchava DCC, .......
Jako v zasade to asi pouzit jde, protoze kdyz centrala opakuje pokyny pro loko, tak se loko "ozve"....
Trixt píše:S podobným problémem jsem se nesetkal. Jakou verzi firmware máš v DR5000 a v DR5088. Jsou aktuální?
Můžeš také zkusit si stáhnout demoverzi TC a nadefinovat si tam trať a bloky a otestovat funkčnost dekodéru. Jde o to, abys vyloučil případný problém v software.
rostikator píše:dotaz je má význam pouštět upravený signál jen do kolejí, přes DR5088 a pro výhybkové dekodery neupravený? nebo je to jedno?
rostikator píše:může přes to jít až 5A. Což mi k DCS210+ stačí na všechno, pro domácí Nkové kolejiště.
Pater píše:5A se mi zdá na N-kové kolejiště trochu předimenzované, lepší bude rozdělit kolejiště na více segmentů.
rostikator píše:segmetů je 3x DR5088 + 2xDR5013 = 3x17+2x3
rostikator píše:extra pojistku jsem chtěl přidat před každý modul a na výstupu modulu slabší jen před části s výhybkama
nevím jestli pojistku nebo autožárovku
Pater píše:Vypínací proud je nastaven v centrále, není žádoucí přidávat do okruhu pojistky.
Uživatelé procházející toto fórum: Zdenek Valter a 1 návštěvník