Moderátor: Michal Dalecký
romanero píše:Přezvučit u Jacka to nepůjde. Vy, kdo jste koupili zvukovou verzi, jste s tím v pohodě? Já mám lokomotivu objednanou k vyzvednutí a tímhle mi ta investice celá zhořkla.
Jacek píše:jen upřesním: řešení 2 je vyloučeno, nezabývám se prodejem dekodérů
xmatejx píše:Co je na tom nestandardního?
romanero píše:Třeba to, že chci za 9.200 Kč postavit peršinga na koleje a užívat si jízdu se zvukem. Ne tady podnikat tyhle šaškárny, které mě budou stát další peníze..
elvis.jarous píše:A zvukovky pokud se vám to nelíbí , vraťte a ať si s tím zvukem výrobce dělá co chce.M152 s DCC zimo se dalo krásné vyresit ale toto?Reklamace a nazdar.
xmatejx píše:elvis.jarous píše:A zvukovky pokud se vám to nelíbí , vraťte a ať si s tím zvukem výrobce dělá co chce.M152 s DCC zimo se dalo krásné vyresit ale toto?Reklamace a nazdar.
Nicméně jeho zahořklá reakce je sice z jedné strany pochopitelná, modely ACME skutečně patří spíše k těm dražším, ale na druhou stranu k modelařině se arogance tohoto typu moc nehodí. Trh zde nefunguje, zrovna moc vybírat si nemůže, jak dlouho se na výrobu těchto modelů čekalo, se obecně ví, takže s trochou nezbytné osobní iniciativy je třeba počítat. To prostě k této branži patří.
Ruda72 píše:Tak přesně s tímhle zásadně nesouhlasím. Už 30 let tady máme naštěstí trh a přesně tyhle poznámky a názory vedou výrobce k tomu, že si dělají co chtějí. Začal jsem opět modelařit asi před 4 lety a nestačil jsem se divit, jaký socík a bordel v téhle oblasti funguje. V žádném jiném oboru podnikání jsem se s tímto dlouho nesetkal. Většina prodejců je v pohodě, ale výrobci si dělají co chtějí. Ovšem tohle chování jim umožňují přesně výše citované názory. Plně chápu zákazníka, který chce za 9000 Kč řádný a plně funkční výrobek. Na tom snad není nic divného. Přece není možné přijmout tezi, aby si někdo koupil za 9000 výrobek, s kterým pak bude různě laborovat. Výrobci by to konečně měli pochopit. Bohužel to není jen případ italského ACME ...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník