Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
petrh píše:...ale porad me u myslenky TT drzi hodne veci ... i to, ze zakladni veci na modul(segment) poridim preci jen levneji...
Dan Buchtela píše:petrh píše:...ale porad me u myslenky TT drzi hodne veci ... i to, ze zakladni veci na modul(segment) poridim preci jen levneji...
Petře, a co je tohle za blud? Myslíš jako, že N koleje nebo překližka na N modul jsou dražší?!?![]()
petrh píše:Dan Buchtela píše:petrh píše:...ale porad me u myslenky TT drzi hodne veci ... i to, ze zakladni veci na modul(segment) poridim preci jen levneji...
Petře, a co je tohle za blud? Myslíš jako, že N koleje nebo překližka na N modul jsou dražší?!?![]()
ale ne Dane, tak jsme to nemyslel, jen blbe napsal:/ spis jsme myslel, ze TT je takovy uideal i pro zacatek, kdzy zkousis a pod, rptooze preci jen tillig v tt stoji "relativne malo"
boy.rough píše:Můj názor je takový, že TTéčko přežije. .....
Ale TT je stále ten střed, který bude mít své příznivce i v dobách budoucích. .....
Jarda H. píše:boy.rough píše:Můj názor je takový, že TTéčko přežije. .....
Ale TT je stále ten střed, který bude mít své příznivce i v dobách budoucích. .....
Taky jsem názoru, že TT přežije! Asi nebude přibývat mnoho NOVÝCH TéTéčkářů, my ostatní vyžijeme "ze starého vlastnictví" se snahou o modernizaci v domácích podmínkách ?!
boy.rough píše:Jarda H. píše:boy.rough píše:Můj názor je takový, že TTéčko přežije. .....
Taky jsem názoru, že TT přežije! Asi nebude přibývat mnoho NOVÝCH TéTéčkářů, my ostatní vyžijeme "ze starého vlastnictví" se snahou o modernizaci v domácích podmínkách ?!
A pak nám to budou všichni ti přeběhlíci závidět![]()
.
milan ferdián píše:boy.rough píše:Jarda H. píše:boy.rough píše:Můj názor je takový, že TTéčko přežije. .....
A pak nám to budou všichni ti přeběhlíci závidět![]()
.
Jseš si jistej........![]()
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků