121295 píše:No David byt tebou by som kontaktoval milana ferdiána ten vie nakreslit presny plan podla tvojho popisu

No Davide, já být Tebou (nebo kýmkoliv, kdo tu volá po plánku), tak rozhodně nedám na rady 121295 ani na jiná "čísla"

, ale napřed si rozmyslím, co od kolejiště vlastně chci.
Důležité je mít aspoň základní představu co na kolejišti má být. To nakonec potřebuješ, i když si najdeš někoho, kdo ti plánek namaluje. Prostor pro kolejiště je jen jeden z požadavků na kolejiště.
Jako kdybys přišel k architektovi a řekl mu pouze: "Mám 1000m2 pozemku a chci dům" a už zatajil jestli chceš přízemní bungalov, mrakodrap, nebo třeba skladovou halu...
Když už budeš vědět, tak si vezmu do ruky tužku, papír, pravítko, kružítko, úhloměr a gumu (nebo myš a zapnu si vhodný program) a začnu něco malovat sám. Není to nic těžkého. Člověk nemusí mít maturitu na průmyslovce, aby zvládl něco nakreslit, ale chce to trochu namáhat hlavu, jak tu svojí představu převést na papír.
Pak obrázek nascanuj (vytiskni) a vyvěs tady k posouzení. Uvidíš, že se najdou lidé, kteří budou kritizovat (většinou v dobrém), ale určitě tací, kteří poradí. Pokud si rady i kritiku vezmeš k srdci a porovnáš s vlastními požadavky, dokážeš namalovat takový plánek, který bude pro Tebe o to lepší, že jsi ho udělal sám.
PS: Nezdá se to, ale vymyslet a nakreslit dobrý plánek není práce na pár minut, ale spíš na pár večerů. Většina modelářů má času hodně málo. Pro mě je doteď záhadou, jak Milan Ferdián vůbec stíhá...
PPS: Omlouvám se za případné chyby (zejména v interpunkci), píšu ve spěchu