Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
mnitka píše:zajímalo by mě co vlastně dovede ROCOMOTION? rád bych začal s digitálem trošku víc než jen MM. chtěl si raději hrát na výpravčího.....dispečera, chtěl bych stavět vlakové a posunové cesty, rád bych aby se hnaci vozidla chvala jako ve skutečnosti reagovala na návěsti návěstidel....., lze s digitalem tohle realizovat, dokáže tento systém např. řídit lokomotivu tak aby projela stanicí, sníženou rychlostí když je postaveno na vjezdu a odjezdu odbočkou? lze realizovat lokální snížení rychlosti na které budou reagovat všechny vlaky? co posun? je možné ho automatizovat?
mnitka píše:teď mě napadá...., takže je tohle možném realizovat s dekodéry ze start setů ROCO, ještě by mě zajímalo...pokud je u dekodéru uvedeno že má 4 přídavné funkcem znamená to že má standardní ovládání osvětlení + 4 další výstupy?
mnitka píše:teď mě napadá...., takže je tohle možném realizovat s dekodéry ze start setů ROCO, ještě by mě zajímalo...pokud je u dekodéru uvedeno že má 4 přídavné funkcem znamená to že má standardní ovládání osvětlení + 4 další výstupy?
MAREKHO píše:Poradí někdo zkušený v oblasti PC,jaké by měl mít počítač parametry?
Mám LENZ-set 100, převodník RS232,instal. CD k němu ,panel LA152, 2X kabel na propojení MULTIMOUSE ROCO (funguje dobře) , chci koupit PC,ale moc tomu nerozumím.
Ptám se záměrně- jestli platí to co zde bylo v úvodu- s odstupem času, jelikož se to rychle mění.
Díky všem za odpovědi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků