Moderátor: Michal Dalecký
Zdenek Valter píše:MaHa píše:Zdenek Valter píše:Jak by tam mohl být Tvůj model když Tě nikdo pod Tvým Nickem v Brně nezná ????
Ale zná!![]()
![]()
Jen Ivoš si asi tropí šašky (on je vcelku veselá kopa) anebo má velké starosti kde sehnat peníze na ukrutný nájem klubovny což mu, ale vůbec nezávidím(zahrada za posečení je určitě lepší) anebo (což by bylo uplně nejhorší) má prostě sklerózu.
Navíc se vyměnili v klubu lidi, takže ti nově příchozí určitě nevědí.
Tady je ten model: http://www.maha.ic.cz/foto/T6690.jpg
Fotka je ještě z Bratislavské někdy z roku 1996. Poslal mi ji autor buď E-mailem nebo na disketě.
MaHa až se přestaneš schovávat a vystoupíš ze své ANNYMITy tak bude všem jasno.
Zdenek Valter píše:Domnívám se, a obviňovat někoho kdo sem nepřispívá ze sklerózy není účelem této diskuse a na Tvé důvěryhodnosti to nepřidá.
Zdenek Valter píše:Pokud sem totiž nenapíše alespoň někdo z klubu tak je takové dohadování úplně zbytečné.
Zdenek Valter píše:Do Brna jezdím přibližně jednou či dvakrát za měsíc cca 5 let.
Je svým způsobem opravdu divné, že jsme se v klubu ještě nepotkali.
Tedy pokud bys tam byl alespoň tak často jako já.
Zdenek Valter píše:Ještě by mne zajímalo jak si přišel na to, že pro ROCO dělá motory Buehler ?
MaHa píše:Zdenek Valter píše:MaHa píše:Zdenek Valter píše:Jak by tam mohl být Tvůj model když Tě nikdo pod Tvým Nickem v Brně nezná ????
Ale zná!![]()
![]()
Jen Ivoš si asi tropí šašky (on je vcelku veselá kopa) anebo má velké starosti kde sehnat peníze na ukrutný nájem klubovny což mu, ale vůbec nezávidím(zahrada za posečení je určitě lepší) anebo (což by bylo uplně nejhorší) má prostě sklerózu.
Navíc se vyměnili v klubu lidi, takže ti nově příchozí určitě nevědí.
Domnívám se, a obviňovat někoho kdo sem nepřispívá ze sklerózy není účelem této diskuse a na Tvé důvěryhodnosti to nepřidá.
To jen tvoje subjektivní doměnka a nevkládej ji druhým do úst!
MaHa píše:Myslím že se krom tebe nikdo neschovává - měl jsem v srpnu na zahradě návštěvu, nebyl jsi to náhodou ty sám???Byl tam totiž jeden trouba co se ti náramě podobal (pokud jsi to nebyl ty, pak promiň) a to jak z fotek na internetu , tak svými přihlouplými názory a naprostou neznalostí věci - zkrátka úplně úzkokolejně zanedbanej! Krom toho je na internetu konkrétní adresa a kontakt. Pokud s tím má někdo problém.........
MaHa píše:Jen se zeptám (pro tu tvoji důvěryhodnost) kolik modelů nebo aspoň pojezdů k nim jsi za posledních pět měsíců postavil? Řekl bych že ani jeden! Před rokem jsi tady vyhrožoval že během dvou let
něco určitě postavíš a pokud jsem brouzal po stránkách tak jsem žádný začátek stavby nenašel.![]()
![]()
![]()
Možná že by bylo lepší kdybys začal stavět, protože jinak proběhne korunovce (a říkám to nerad) za "krále kecalů a teoretiků".
MaHa píše:Takže Ti Tvoje tvrzení za 2 dva roky připomenu
pan.martinek píše:Abych tě přesvědčil, na setkání zrovna pracoval na povozu mého oblíbeného motoráčku M152,
pokud se nemýlím, dokonce tam s ním i jezdil a vyděl jsem i "karosérii".
pan.martinek píše: ale bychom se měli mít všichni rádi.
Radek Mende píše:pan.martinek píše: ale bychom se měli mít všichni rádi.
Ano,poďte budeme na sebe hodní, a kdo bude na někoho ošklivý,tak bude klečet v koutě.(Homolka)
pan.martinek píše: Abych tě přesvědčil, na setkání zrovna pracoval na povozu mého oblíbeného motoráčku M152,
pokud se nemýlím, dokonce tam s ním i jezdil a vyděl jsem i "karosérii".
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků