Konečně jsem si udělal trochu času v průběhu shánění financí na kolejiště.
Překvapilo mě Milane, že jsi to tak rychle vymyslel (Lúky). IV. díl bude ale až příští rok, co jsem tak četl, nebo ne? To už chci mít položený alespoň koleje

, tak to asi s čekáním nevydržím.
Hmm,nerad dělám stejné kolejiště několikrát,tak jsem zkusil něco zvláštního.Vše opět v jedné rovině,kapesní stanice osobní,kapesní stanice nákladní s vlečkami a skryťák.Provoz dvou manipláčků a dva osobní motory 810.
Sice nechápu, kam jsi to na ten pidi prostor nacpal (ačkoliv jsou obě stanice
kapesní), ale i tak jsi mi vnukl myšlenku, že bych se oprostil od velkých stanic a sáhl po čistě nákladní dopravě - vlečky, překládka, osobní dopravu by zajišťoval pouze motorák.
Co se kolejiva týče, tak mi nevyhovuje ani jedna možnost (nečekaně). Tillig je zbytečně složitý, IBW výhybka má jednu větev v oblouku, který se odpovídá jen oblouku z flexi, je zde potřeba více menších úseků kolejí. Nemodelový profil mi je celkem jedno, zvlášť na kolejišti, kde budou poloměry 310 a výhybky s dělenými jazyky. Kuehn má zase logičtější geometrii, ale filozofie výrobce ohledně výroby výhybek je zarážející (reaguju na odpověď, kterou dostal hopeter). Oblouková výhybka mi nepřijde tak hrozná, je udělaná tak, aby pasovala do geometrie kolejiva. Jak je to se spolehlivostí to netušim, ale odhaduju, že to bude podobný W20.
Jestli se zítra dostanu domu, tak zkusim namnožit ty šablony a udělat zábor pokoje

. Schválně jestli nevymyslim něco kloudnýho. Šablony Tilliga asi nejsou, viďte? Třeba neoficiální jako výkres v cadu.