konopaslik píše:Je mi líto, pánové, jde to se mnou z kopce.)
Mimochodem, včera padl návrh, že bychom měli vybrat jiný lokál.
Já jsem včera přišel o hlasivky ......

Moderátor: Michal Dalecký
konopaslik píše:Je mi líto, pánové, jde to se mnou z kopce.)
Nekde bliz k Praze 6 bych braldan píše:Ano
Jsem pro nový lokál a navíc bych prodloužil intrrval setkání na 14 dní.
konopaslik píše:Téma nového lokálu jsem zkoušel navrhnout už vícekrát, jsem rád, že jste se k tomu rozhoupali zrovna když jsem tam nebyl.) Hospoda by měla být dostatečně "odhlučněná" a zároveň nenarvaná, abychom se tam pohodlně vešli a slyšeli se. Rozhodně by tam měli dobře vařit a to i později večer. Lokace, která se zavděčí všem, asi není. Co jsem ale vypozoroval, tak cca půlka lidí je z Řep a blízkého okolí (Pavel, PaMi, Michal Dalecký, Dan Buchtela ...) a půlka ze severovýchodní Prahy (dan, jobr...). Já bydlím teď zhruba uprostřed a pak je tu pár lidí z úplně beznadějných děr (že, Pájo?). Sakra, odkud je vlastně Richard?
) Takže nejlíp mi vychází zhruba oblast Letné až Hradčanské. Na Hradčanské o jedné fain putyce vím, http://www.mujweb.cz/www/upiseckebrany/. Pokud máte ale někdo jiný nápad, sem s ním.
Myslím, že interval týden je dobrý v tom, že nevznikají zmatky - tenhle týden to je, nebo není? Účast není povinná a kdokoliv může přijít který čtvrtek chce či nechce, s intervalem, jaký se mu samému hodí. Však dost kluků chodí jen jednou za dva týdny.
richard0404 píše:
3. ¨No a hlavně by tam měli dobře vařit .
Radek Mende píše:Martine ,pokud vím,tak Hofmanovi byl tvůj nápad,a jistě to bylo proto,že jsi to měl 100m od baráku.
Předpokládám,že U Písecké brány budeš mít také na dohled,tak to tam okoukni,aby se tam dalo mluvit a hlavně slyšet.
Jinak mě spíš vyhovuje oblast Kobylisy-Prosek,kde mohu zaparkovat,
a nebo Neratovice,ale to asi neprojde.
richard0404 píše:1. A co takhle sehnat lokál se salonkem pro cca 8 lidí protože krom včerejška kdy nám stačil stůl pro dva se sešli vždy v hojném počtu.
2. Letná a část Hradčanské jsou v modré zóně a je tam problém z parkováním pro ty co se dopravují auty.
3. No a hlavně by tam měli dobře vařit .
dan píše:A ještě jedna věc mě napadla, co takhle přes zimu přesunout termín konání na pátek.
dan píše:A ještě jedna věc mě napadla, co takhle přes zimu přesunout termín konání na pátek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků