Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod Zdenek Valter » pát 10 říj, 2008 7:14 pm

konopaslik píše:Je mi líto, pánové, jde to se mnou z kopce. :o)

Mimochodem, včera padl návrh, že bychom měli vybrat jiný lokál.
Já jsem včera přišel o hlasivky ...... :wink:
Zdenek Valter

Příspěvekod dan » pát 10 říj, 2008 7:48 pm

Ano
Jsem pro nový lokál a navíc bych prodloužil intrrval setkání na 14 dní.
dan

Příspěvekod Michal Dalecký » pát 10 říj, 2008 8:26 pm

dan píše:Ano
Jsem pro nový lokál a navíc bych prodloužil intrrval setkání na 14 dní.
Nekde bliz k Praze 6 bych bral :)
:: H0, DCC, III-IV :: http://www.ambmodely.cz :: http://diskuze.modely.biz
Michal Dalecký

Příspěvekod konopaslik » pát 10 říj, 2008 8:50 pm

Téma nového lokálu jsem zkoušel navrhnout už vícekrát, jsem rád, že jste se k tomu rozhoupali zrovna když jsem tam nebyl. :o) Hospoda by měla být dostatečně "odhlučněná" a zároveň nenarvaná, abychom se tam pohodlně vešli a slyšeli se. Rozhodně by tam měli dobře vařit a to i později večer. Lokace, která se zavděčí všem, asi není. Co jsem ale vypozoroval, tak cca půlka lidí je z Řep a blízkého okolí (Pavel, PaMi, Michal Dalecký, Dan Buchtela ...) a půlka ze severovýchodní Prahy (dan, jobr...). Já bydlím teď zhruba uprostřed a pak je tu pár lidí z úplně beznadějných děr (že, Pájo?). Sakra, odkud je vlastně Richard? :o) Takže nejlíp mi vychází zhruba oblast Letné až Hradčanské. Na Hradčanské o jedné fain putyce vím, http://www.mujweb.cz/www/upiseckebrany/. Pokud máte ale někdo jiný nápad, sem s ním.

Myslím, že interval týden je dobrý v tom, že nevznikají zmatky - tenhle týden to je, nebo není? Účast není povinná a kdokoliv může přijít který čtvrtek chce či nechce, s intervalem, jaký se mu samému hodí. Však dost kluků chodí jen jednou za dva týdny.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod richard0404 » pát 10 říj, 2008 10:56 pm

konopaslik píše:Téma nového lokálu jsem zkoušel navrhnout už vícekrát, jsem rád, že jste se k tomu rozhoupali zrovna když jsem tam nebyl. :o) Hospoda by měla být dostatečně "odhlučněná" a zároveň nenarvaná, abychom se tam pohodlně vešli a slyšeli se. Rozhodně by tam měli dobře vařit a to i později večer. Lokace, která se zavděčí všem, asi není. Co jsem ale vypozoroval, tak cca půlka lidí je z Řep a blízkého okolí (Pavel, PaMi, Michal Dalecký, Dan Buchtela ...) a půlka ze severovýchodní Prahy (dan, jobr...). Já bydlím teď zhruba uprostřed a pak je tu pár lidí z úplně beznadějných děr (že, Pájo?). Sakra, odkud je vlastně Richard? :o) Takže nejlíp mi vychází zhruba oblast Letné až Hradčanské. Na Hradčanské o jedné fain putyce vím, http://www.mujweb.cz/www/upiseckebrany/. Pokud máte ale někdo jiný nápad, sem s ním.

Myslím, že interval týden je dobrý v tom, že nevznikají zmatky - tenhle týden to je, nebo není? Účast není povinná a kdokoliv může přijít který čtvrtek chce či nechce, s intervalem, jaký se mu samému hodí. Však dost kluků chodí jen jednou za dva týdny.

No z Výtoně konopaslik ale souhlasím nová hospůdka je asi nutná.

1. aby jsme rezervačku na každý čtvrtek ten termín bych neměnil. Je spousta lidí co se střídají pravidelně jednou za čtrnáct dní. A co takhle sehnat lokál se salonkem pro cca 8 lidí protože krom včerejška kdy nám stačil stůl pro dva se sešli vždy v hojném počtu. Místní opilci u Hofmanů nás už nechtějí pouštět ke stolům že se nás vždy sejde 30 kousků jak nám včera řekl jeden dědek. No a v salónku by nás někdo neotravoval přihlouplými keci.
2. Letná a část Hradčanské jsou v modré zóně a je tam problém z parkováním pro ty co se dopravují auty.
3. ¨No a hlavně by tam měli dobře vařit .
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod Radek Mende » sob 11 říj, 2008 2:23 am

Martine ,pokud vím,tak Hofmanovi byl tvůj nápad,a jistě to bylo proto,že jsi to měl 100m od baráku.
Předpokládám,že U Písecké brány budeš mít také na dohled,tak to tam okoukni,aby se tam dalo mluvit a hlavně slyšet.
Jinak mě spíš vyhovuje oblast Kobylisy-Prosek,kde mohu zaparkovat,
a nebo Neratovice,ale to asi neprojde.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Radek Mende » sob 11 říj, 2008 2:33 am

richard0404 píše:
3. ¨No a hlavně by tam měli dobře vařit .

A co to udělat třeba u Mc Donalda,když jsem viděl vaší spotřebu těchto "dobrot"na cestě do Hamburku,tak by si "mekáč"docela nahrabal.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod konopaslik » sob 11 říj, 2008 8:35 am

Radek Mende píše:Martine ,pokud vím,tak Hofmanovi byl tvůj nápad,a jistě to bylo proto,že jsi to měl 100m od baráku.
Předpokládám,že U Písecké brány budeš mít také na dohled,tak to tam okoukni,aby se tam dalo mluvit a hlavně slyšet.
Jinak mě spíš vyhovuje oblast Kobylisy-Prosek,kde mohu zaparkovat,
a nebo Neratovice,ale to asi neprojde.

Hofmany jsem měl kousek a můj nápad to byl, tu hospodu jsem vybral protože tam byla zahrádka (což v době, kdy jsme tam šli poprvé a určitě jsme netušili, že ne naposled, bylo pozitivní). Krom toho Hofmani byli prvni hospoda, která mne napadla, když se čtyři lidi dohodli, že "půjdem do hospody? Kam? Tak k Hofmanům...".

Píseckou bránu nemám na dohled, bydlím v Holešovicích, tohle je na Hradčanský. Znám tu hospodu, občas tam zajdu na jídlo, když se pohybuju v té oblasti. Naposledy jsem tam byl asi před měsícem. Přímo před hospodou je parkoviště, slyšet i mluvit se tam dá. Kdyby to nesplňovalo tyhle základní požadavky, tak o ní ani nemluvím.
konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod konopaslik » sob 11 říj, 2008 8:41 am

richard0404 píše:1. A co takhle sehnat lokál se salonkem pro cca 8 lidí protože krom včerejška kdy nám stačil stůl pro dva se sešli vždy v hojném počtu.
2. Letná a část Hradčanské jsou v modré zóně a je tam problém z parkováním pro ty co se dopravují auty.
3. No a hlavně by tam měli dobře vařit .

Ad 1. Pěkná hospoda je v Libni, zastávka busu U Kříže z Palmovky či Proseka, hospoda U Felixe. Dole je kulečník a křesílka, nahoře normální restauračka včetně salonku. Jen už to zas není tak blízko pro ty, kteří jsou z Řep. Restaurace nahoře je otevřená asi do jedenácti, bar ve sklepě potom asi do čtyř do rána. Ani jedno jsem nikdy nezažil plný.

Ad 2. Viz moje odpověď Radkovi, u Písecké brány je parkoviště. U Felixe je to úplně bez problémů, taky parkoviště vedle hospody, navíc Praha 8 (nebo devět, nevím)

Ad 3. Není problém v obou případech.
konopaslik

Příspěvekod Pája » sob 11 říj, 2008 11:16 am

Kluci a co přímo u Michala?Jeden malý soudek,kola a rum stačej a dá se nechat dovést pizza.Ať se poměje i Michal.A nebo kousek od tam-taď je slušná hospůdka a i china restaurace za přijatelný peníz.
TT,DCC,ČSD III-IV,člen TT ZABABOV,Sysel fóra a zatím spíše hračička než modelář
Pája

Příspěvekod dan » sob 11 říj, 2008 5:14 pm

No myslím si že modelářská prodejna není vhodný prostor pro slezinu modelářů :D

Hospodu bych vybíral také s ohledem na zavírací dobu, otvíračka do 4 do rána není také ideální s ohledem na to že se druhý den musí do práce :shock:

Co se týká hluku, těžko se bude hledat klasická hospoda, kde je ticho jako v hrobě.

Nicméně obě varianty navrhované konopaslikem se mi zdají dobré jde jen o to to pro nějakou se rozhodnout. Každopádně k hofmanům už mě nedostanou
dan

Příspěvekod dan » sob 11 říj, 2008 5:21 pm

A ještě jedna věc mě napadla, co takhle přes zimu přesunout termín konání na pátek.
dan

Příspěvekod Vladimír » sob 11 říj, 2008 5:36 pm

dan píše:A ještě jedna věc mě napadla, co takhle přes zimu přesunout termín konání na pátek.

Tak pro toto řešení hlasuji všemi pažemi co mám :D , protože každou středu a čtvrtek mám doma na starosti své dva budulínky a ti mají na hospodu času ještě dost. A co se týče místa, tak Písecká brána je výborné místo (pokud nepočítám restauraci Na Brusce), vzhledem k tomu, že je blízko zastávka Pha-Dejvice, kterou denně využívám při svých cestách do práce.
HO, DCC
Vladimír

Příspěvekod konopaslik » sob 11 říj, 2008 5:45 pm

dan píše:A ještě jedna věc mě napadla, co takhle přes zimu přesunout termín konání na pátek.

U mne špatný, víkendy potřebuju a pátek je víkend.
konopaslik

Příspěvekod Vladimír » sob 11 říj, 2008 5:57 pm

Je pravda, že jsem nedávno v rádiu slyšel výrok, že pátek dopolende je už vlastně malá sobota. Pátek večer je potom zřejmě víkend v plném proudu :D .
HO, DCC
Vladimír

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy