Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Yarda píše: ..... Spíše se ptám, proč není odvratná výhybka i na zaústění vlečky v horní části plánku? V reálu by tam zřejmě byla...
Karlos02 píše:http://karlos02.rajce.idnes.cz/win_track_navrh/#zmena3x.JPG může být?
el_salamo píše: .....
Připadají mi krátké koleje v koncové stanici, co tam hodit první výhybku do oblouku?
A nad použitím vratných smyček jsi přemýšlel a nevejdou se nikam?
chameleon píše: ..... Jo a alespoň malé skryté nádraží nebo smyčku bych tam dal a nevymlouval bych se na finance, ty 2 - 4 - 6 výhybek u takto podle mě velkého projektu tě už nezabije(stačily by i jen 2 koleje v tom dlouhým tunelu před vlečkou)
chameleon píše:Líbí se mi ten 3x návrh. Já osobně bych akorát překopal tu koncovou stanici. Jak psali kluci začít výhybky už v oblouku, a pak si myslím že odklon osy je zbytečný. Blbě to ale vidím v tom malým obrázku.
Jo a alespoň malé skryté nádraží nebo smyčku bych tam dal a nevymlouval bych se na finance, ty 2 - 4 - 6 výhybek u takto podle mě velkého projektu tě už nezabije(stačily by i jen 2 koleje v tom dlouhým tunelu před vlečkou)
Michal Šuhajda píše:chameleon píše:Líbí se mi ten 3x návrh. Já osobně bych akorát překopal tu koncovou stanici. Jak psali kluci začít výhybky už v oblouku, a pak si myslím že odklon osy je zbytečný. Blbě to ale vidím v tom malým obrázku.
Jo a alespoň malé skryté nádraží nebo smyčku bych tam dal a nevymlouval bych se na finance, ty 2 - 4 - 6 výhybek u takto podle mě velkého projektu tě už nezabije(stačily by i jen 2 koleje v tom dlouhým tunelu před vlečkou)
Přípaně si pro SN připravit prostor a napojení na trať, aby v případěě, že začne chybět (a to začne brzy) nebylo nutný kvůli skryťáku otevřít povrchový velkolompřes celé kolejiště.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků