Tak. Konečně jsem vymyslel snad ideální depo. Má vše co má mít pro diesel a páru, dost přijatelné rozměry, dohromady 4 vyhybky což je supeer (pocitam napojeni na nádraží+vyhybky v depu), 7 míst v rotundě a 5 odstavnych, z toho na jedne bude prasak T211 jako obsluha. Vejde se na točnu teoreticky i třeba s Gagsem. Stejne tama bude tahat jenom dvouosaky, treba Eska na popel, uhli, max box do dilen.
Btw ten navrh ve WT mam skoro hotový a depo vychazi přesně jako tady.
Jinak inspiraci jsem nasel tady v tom časopise, mimochodem znova díky

Ani jsemto skoro nemusel listovat. Ta fotka je na titulni stránce

. Ale všiml jsem si že tam je pěkné depo jen na 5 kolejích a že tam je vše co má být. Dokonce i velikost nádraží by zhruba seděla +- 1 kolej. A mě se to dokonce povedlo dostat jen na 3 koleje napřimo a 1 z točny. Když už se s tou točnou budu srat tak ať je pořadně využita. Za třeba 5 vyjezdu by to nestálo.
Tak a teď to depo jako takové. Na obrazku jsou čísla...
1 ohrada s uhlím
2 vytah vosahlo/teuldoff (nebo tak nějak)
3 olejarna (btw ma nekdo obrazek? Ja nic nenasel)
4 pískovàní, ten obdelnik přez kolej je ta dosypavaci konstrukce
5 dílny. "Nad" dilnama bude portálový jeřáb na díly a asi ho protahnu přez cele depo zkrz obsluhy popelove jamy
6 vodárna
7 vodní jeřáb
8 jámy. Ta u depa bude popel a odkalovani a ta za dilnou je na prohliženi. Možna tu u depa necham jen na popel a odkal dam vedle. Na tu kolej mezi to kde je napsane "1" a "2". Na odstavce mezi nima bude stávat uhlaček na popel atd.
9 palivové stojany
10 podzemní nádrž na naftu. Btw pujde vůbec nějak vidět?
11 300mm točna ( aby se vešly i velké páry, např BR-01 ta má cca 28cm)
12 rotunda