Tak jsem se stal majitelem dvou lokomotiv (150.209-5 a 350.016-2). Na 150jsem nenašel žádné mnou viditelné vady, 350 má nakřivo nalepené jednu čelní tabulku s číslem a ty boční jsou trošku jakoby slaběji nabarvené, na lyžinách je na přední straně žlutá barvy, což být asi nemá, ale to se dá lehce odstranit.
Nenašel jsem nic ulomeného (pantografy a jiné doplňky střechy), Vady které měl FloP se nekonají, nástřik je kvalitní a bez oděrků, "letní" otevřené okénko taky naštěstí na lokomotivě nemám. (fotografie 350 Blonski mohly být raději v tomto vlákně, chvilku jsem je hledal, myslel jsem že byly smazány z diskuze).
Takže jdu lokotky projet na DC z FZ1. Čeká mě sundání kastlí, snad neulomení hadic a osazení repráků ZIMO a zvukových dekodérů.

Teď si nemohu vzpomenout a najít radu někoho kdo radil co se má udělat pro jistotu před osazením dekodérů nebo repráčku. Proměřit odpor, tedy impedanci repro nebo tak něco pokud si dobře vzpomínám. Pokud mě někdo napoví budu vděčný a děkuji předem. Rovněž za rady možnosti vylepšení - tuningu modelu.(nebo to patří do vlákna stavba lokomotiv nebo jiného?). Jelikož jsou tabulky u 350 nalepeny šikmo, uvažuji je sundat (nevím jak pevně drží?) a lokomotivu označit jen jako nátěrem dle skutečné Gorily 150.006-3 co jezdila např. na Šohaji.
Doplňuji po krátkém pětiminutovém rychlotestu. Obě elektriky od A.C.M.E. jezdí a svítí jak mají. Zdálo se mě, že 350 jezdí rychleji. No musí se obě zajet. Takže u mě zatím bez problémů co se týká jízdních vlastností, což považuji za nejdůležitější a klíčové.

Začátečník a obdivovatel H0, nyní bez kolejiště. Hledám informace a uvidím zda se pustím do stavby.