Brejla píše:Kolejiště potřebných rozměrů je. K nástupišti se dva spojené 7-mi vozové Railjety vejdou.
Škoda, že se nemůžeme podívat na fotky.
Moderátor: Michal Dalecký
Brejla píše:Kolejiště potřebných rozměrů je. K nástupišti se dva spojené 7-mi vozové Railjety vejdou.
sidlo píše:Brejla píše:Kolejiště potřebných rozměrů je. K nástupišti se dva spojené 7-mi vozové Railjety vejdou.
Škoda, že se nemůžeme podívat na fotky.
Brejla píše:Na webu jedné evropské automobilky je propagační video natočené na kolejišti a zejména část kolejiště znázorňující expediční nakládku jejich aut. Jako vodítko může sloužit jedoucí souprava 16 vozů (přepravníky aut ÖBB Roco 47125) naložených sportovními verzemi automobilů. Souprava je tažena rekordním Taurusem 1216 (ROCO 73507). Veškerá práva na zveřejnění jakýchkoliv obrázků z kolejiště vlastní PR agentura automobilky a dle smlouvy bez jejího souhlasu nelze cokoliv veřejně šířit (ani odkaz), ale není velký problém to najít. Omlouvám se za OT, ale na výzvu je slušné odpovědět.
Vorisekml píše:Tak jsem zjišťoval jak to bude s zamračenou v tom setu a pro mě naštěstí to bude nákladní dvojka. Pravděpodobně 075.....takže kdo má celočervenou jedničku, bude mít v setu celočervenou dvojku..
fousek píše:Troufnu si zaspekulovat. Myslím, že bychom mohli nějakou československou mutaci vidět u firmy ESU.
hummus píše:Mám takové tušení, že nejmenované kolejiště a video vůbec neexistuje. Proto tolik tajností.
Fakt by mě zajímalo proč by na svém reklamním kolejišti používala automobilka vagóny (přepravníky aut ÖBB Roco 47125), které automobilky k přepravě po železnici nepoužívají. Navíc v případě, kdy má stejný výrobce k dispozici vagóny, které se běžně používají.
Stanin píše:....Máš na mysli Ragulina?...
Stanin píše:fousek píše:Troufnu si zaspekulovat. Myslím, že bychom mohli nějakou československou mutaci vidět u firmy ESU.
Máš na mysli Ragulina?
Jinak novinky ukázal i Trix, ale nic zajímavého jsem tam neviděl. Posuďte sami zde, možná mi něco uniklo.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: kpt.Budha a 8 návštevníků