Ked moja mala sesternica koncila zakladku, kuehn oznamil zamracenu.. ked teraz o rok bude (to uz pozname), bude dokoncovat diplomovku na vyske

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
RSC píše:Jezdí dobře, vizuálně pěkný model. Celkem se povedl. Určitě nezůstanu u jedné lokomotivy...
A já jsem zase vyhrál vadnou vyosenou nápravu nebandážovou - takže ve finále šmajdavou. Přestože se lokomotiva zatím výrazně nevyklá, stejně ji nechám vyměnit (nápravu). Minimálně ta vyosenost jde slyšet "klepáním" do kolejnice při určitých rychlostech.
Poznámka: Stejný problém jsem měl nedávno u nohaba - tyhle nebandážované nápravy již šly na výměnu. Asi trend kvality Tillig náprav nám vesele postupuje do lokomotiv. Možná to někomu nevadí, ale mě to tedy vadí a moc... Cena modelů stoupá a kvalita dílů a výstupní kontrola jaksi tomu vždy neodpovídá.
Je to na škodu, T 466.2 mne vážně potěšila, ikdyž to není zrovna má supr oblíbená řada, ale tohle mi nadšení trochu pokazilo. Pochybuju, že jsem sám, kdo nemá tyto nápravy vpořádku, vzhledem k tomu, že to není první lokomotiva u které se to teď stalo ... Děsím se toho, až to bude u parních, to bude zážitek.
A to bych si ještě ke kvalitě dílů přidal, že ani napotřetí nemám E18 fotonátěr doma, prodejce mi to ani jednou raději neposlal, protože je pečlivý a poslal to již třikrát na reklamaci sám, mne jen vyrozuměl... a nadšený zrovna z toho také není. Skutečně reklamační oddělení v TT jsou na úrovni.
RSC píše:Jezdí dobře, vizuálně pěkný model. Celkem se povedl. Určitě nezůstanu u jedné lokomotivy...
...A já jsem zase vyhrál vadnou vyosenou nápravu nebandážovou - takže ve finále šmajdavou...
od petrha » pon 02 led, 2017 5:12 pm
...No tak to já už jsem se do děsil, protože toto mám na 555.1...
Jak ji máš dlouho?petrha píše: No tak to já už jsem se do děsil, protože toto mám na 555.1
lisacik píše:
Este som sa s tym nestretol, ale ak sa mi to stane, ako takuto vyosenu napravu spoznat?
Prosim nemate foto tej vyosenej napravy?
Velmi pekne dakujem
Lisko
RSC píše: Máme tady smůlu, protože těch výrobců v TT je velmi málo.
RSC píše:...
Vybral jsem podobného výrobce a vyměnil 250 náprav tillig tímto výrobcem. ...
Brejla píše:George V. píše:Jestli se někdy MTB pustí do esa/pershingu v TT, tak budou muset paprsková kola udělat, chtěj nechtěj. Pak se možná dočkáme i bobiny s paprskovými koly...
Eso/pershing / šestikolák mají v H0 paprsková kola? A tam ty detaily vynikají mnohem víc. Jsem zvědav, jak někdo Báňovi vysvětlí to "budou muset".
vvitty píše:Brejla píše:Eso/pershing / šestikolák mají v H0 paprsková kola? A tam ty detaily vynikají mnohem víc. Jsem zvědav, jak někdo Báňovi vysvětlí to "budou muset".
A videl jste aspon fotku?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků