Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
vlastimil vašíček píše:klidně můžeš mít i v hlavních kolejích výhybky s velkým úhlem odbočení. pak ale musíš "jako" snížit rychlost pojíždění do odbočky
Tomáš píše:taksem dneska konečně prolezl snad všechny stránky který popisují dnešní sortiment vyhybek TT...je to pro mě celkem šok když si vzpomenu že u starých U profilů byly jen dva typy když nepočítám obloukový...zjistil jsem že tedy mohu použít klasický typ pak typ EW2 a EW3....nikde sem se ale nedozvěděl porovnání s těma starejma typama,beru v úvahu stupně...ten typ klasickej 15St je úplně stejnej jako starej typ U kolejiva akorád je z I profilu?..pak ten EW2 je stejně stupňovej akorád delší?..jinak jak se nový vyhybky chovají pokud u nich zatím nepoužiju žádný přestavník..budou se přestavovat samy pod jedoucí soupravou jako nežádoucí jev,nebo drží pevně svoje postavení..pamatuju si že u starých typů se to přehazovalo jak chtělo? a co je pravdy že u typů EW2 nebo EW3 nejde použít starý el.magnet s montáží od spodu tak jak je to v návodu na trainmanii?
Tomáš píše: ruční pohon přestavování
Podívej ke mě na web v sekci stavba (tady) je to fakt jednoduché jen si to nařežeš a nasuneš zpátky do držáků a spájíš.Nebudu to tady vypisovat celé ... je to popsáno u těch fotekTomáš píše:Opět bych se chtěl vrátit k vyhybkám EW1...protože mi opravdu nezbývá nic jinýho než použít tento typ,mám dotaz na srdcovku EW1.
Má někdo nějakej typ jak ten černej plast sladit se zbytkem vyhybky.Mě napadlo dát srdcovce nátěr stříbrnou barvou aby to vypadalo stejně kovově jako kolejnice.Nemůžu si pomoct,ale ten černej plast vypadá fakt blbě..možná by to šlo nahradit kovovou částí,ale moc si do toho netroufám,nerad bych zničil novou vyhybku
TT-maniac píše:Podívej ke mě na web v sekci stavba (tady) je to fakt jednoduché jen si to nařežeš a nasuneš zpátky do držáků a spájíš.Nebudu to tady vypisovat celé ... je to popsáno u těch fotekTomáš píše:Opět bych se chtěl vrátit k vyhybkám EW1...protože mi opravdu nezbývá nic jinýho než použít tento typ,mám dotaz na srdcovku EW1.
Má někdo nějakej typ jak ten černej plast sladit se zbytkem vyhybky.Mě napadlo dát srdcovce nátěr stříbrnou barvou aby to vypadalo stejně kovově jako kolejnice.Nemůžu si pomoct,ale ten černej plast vypadá fakt blbě..možná by to šlo nahradit kovovou částí,ale moc si do toho netroufám,nerad bych zničil novou vyhybku
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků