Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
statistik píše:Stavebnice Lp vypadá pěkně a stála by za hřích.
Obvykle to nedělám, protože obvykle následuje smršť nadávek, opovržení, výhrůžek, prostě blbých a zbytečných keců, ale tentokrát mi to nedá, abych se Tempotaxiho nezeptal, co za základovku použil a jak ji na model nanesl. Když pominu tu brutálně zvlněnou střechu, kterou bych tam tedy asi za každou cenu nerval, jestli je s ní opravdu taková práce, že to takhle dopadne, tak ten nástřik dílo zkázy, zdá se, dokonal. Střední dveře se dole doslova topí v nánosu barvy, stejně tak se ztrácejí nýty na krajních profilech kostry. Co se stalo?
radeksindy píše:Stavebnice pivovarského vozu je postavena podle krušovického vozu.
To je vtip ne? Můžeme si zahrát hru "Najdi 100 rozdílů mezi stavebnicí a fotkou". Jen pro pořádek dodávám, že vůz v Lužné není původně vozem Krušovického pivovaru, ale vozem Prazdroje.
V H0 mě zaráží, že někomu stojí zato dělat se stavebnicí vozu, který se dá celkem bez problému zakoupit. Modely KMB/Heris se prodávají cca 25 až 27 Euro, kdo by se snažil, asi by je dostal i levněji. Když si vezmu, co bude modeláře stát stavebnice a další díly nutné ke zprovoznění vozu, tak mi uniká smysl koupě. A přes všechny výtky, které lze k modelu KMB mít, bude pořád o několik úrovní výše.]
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků