modeln píše:inak viem ze by si chcel kupit nejake stromy,skus si prejst moje rajce,ak chces,tak sa tam prehrab,mozno ta nieco zaujme![]()
![]()
tu je link http://alesoksa.rajce.idnes.cz/
S kvalitou Tve prace jsem samozrejme obeznamen

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
modeln píše:inak viem ze by si chcel kupit nejake stromy,skus si prejst moje rajce,ak chces,tak sa tam prehrab,mozno ta nieco zaujme![]()
![]()
Jiri Dvoracek píše:modeln píše:inak viem ze by si chcel kupit nejake stromy,skus si prejst moje rajce,ak chces,tak sa tam prehrab,mozno ta nieco zaujme![]()
![]()
S kvalitou Tve prace jsem samozrejme obeznamenNepredpokladal jsem vsak, ze by jsi pri stavbe tak narocneho kolejiste mel jeste cas na vyrobu nekolika set stromecku
![]()
![]()
modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostalAle darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal.
milan ferdián píše:modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostalAle darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal.
Ahoj Aleši,
to jsou ty pravidelné periody.Je třeba nabrat další energii na další modelářskou práci.Jak sám vidíš pivovar a trolej modul mi též stojí,bo jsem se zasekl
,Ale člověk se porozhlédne někde jinde nebo tam,kde jsi stále neměl čas se podívat.Během té vynucené přestávky/dolní perioda/,ti v hlavě dojdou určité řešení,nápady,doladíš další technologické postupy stavby na kolejišti,v hlavě se ti vyjasní/vyčistí atd.
![]()
Milan
HonzaM píše:Jak to vypadá se spirálou, zkoušky už začaly? Nebo už jsou dokonce skončené?
igino píše:modeln: To veľmi dobre poznáme. Čoskoro to i mňa postihne a budem musieť utlmiť modelárske aktivity.
modeln píše: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham
HonzaM píše:modeln píše: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham
Pořád jezdíš (jezdíte) na modulech?
igino píše:HonzaM píše:modeln píše: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham
Pořád jezdíš (jezdíte) na modulech?
Predpokladám, že Aleš myslel prísť na TT modulové stretnutie a trochu si s nami zajazdiť v mierke 1:120.
modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostalAle darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal.
HonzaM píše:modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostalAle darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal.
Ještě pořád platí že do konce měsíce bude možné jezdit? Myslel jsi do konce tohoto měsíce?
Uživatelé procházející toto fórum: Vlasťa79 a 4 návštevníků