"TELGÁRTSKÁ SLUČKA" 2700 x 2100

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: "TELGÁRTSKÁ SLUČKA" 2700 x 2100

Příspěvekod Jiri Dvoracek » pon 25 črc, 2016 7:44 pm

modeln píše:inak viem ze by si chcel kupit nejake stromy,skus si prejst moje rajce,ak chces,tak sa tam prehrab,mozno ta nieco zaujme :wink: :wink: :wink: tu je link http://alesoksa.rajce.idnes.cz/

S kvalitou Tve prace jsem samozrejme obeznamen :-) Nepredpokladal jsem vsak, ze by jsi pri stavbe tak narocneho kolejiste mel jeste cas na vyrobu nekolika set stromecku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TT - digital, CD, ZSR a OBB, epocha V a VI, Digitrax a JMRI
Jiri Dvoracek

Příspěvekod modeln » pon 25 črc, 2016 8:40 pm

Jiri Dvoracek píše:
modeln píše:inak viem ze by si chcel kupit nejake stromy,skus si prejst moje rajce,ak chces,tak sa tam prehrab,mozno ta nieco zaujme :wink: :wink: :wink: tu je link http://alesoksa.rajce.idnes.cz/

S kvalitou Tve prace jsem samozrejme obeznamen :-) Nepredpokladal jsem vsak, ze by jsi pri stavbe tak narocneho kolejiste mel jeste cas na vyrobu nekolika set stromecku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No nemaj strach,vacsinou ich robim v praci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,doma nemam na taku cinnost klud.Ak potrebuje,kludne mi napis spravu,ak do mesiaca po mne nebudes chciet 1000 ks,tak je to v pohode :lol:
modeln

Příspěvekod modeln » pát 05 srp, 2016 8:06 am

Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostal :evil: Ale darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal. :mrgreen:
modeln

Příspěvekod milan ferdián » pát 05 srp, 2016 3:03 pm

modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostal :evil: Ale darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal. :mrgreen:

Ahoj Aleši,
to jsou ty pravidelné periody :D .Je třeba nabrat další energii na další modelářskou práci.Jak sám vidíš pivovar a trolej modul mi též stojí,bo jsem se zasekl :wink: ,Ale člověk se porozhlédne někde jinde nebo tam,kde jsi stále neměl čas se podívat.Během té vynucené přestávky/dolní perioda/,ti v hlavě dojdou určité řešení,nápady,doladíš další technologické postupy stavby na kolejišti,v hlavě se ti vyjasní/vyčistí atd. :P
Milan
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod modeln » pát 05 srp, 2016 5:03 pm

milan ferdián píše:
modeln píše:Kurna,som nastvany ako hladny pes.Zabrzdil som v stavbe,a to poriadne,doslova som zastavil na smyku.Dva tyzdne som sa uz ku kolajisku ani nedostal :evil: Ale darmo,nic sa neda robit,zivot neni len o zabave,ale uz coskoro nieco nove pridam,do konca mesiaca sa bude dat na kolajisku jazdit-bol by v tom cert,keby som to nedal. :mrgreen:

Ahoj Aleši,
to jsou ty pravidelné periody :D .Je třeba nabrat další energii na další modelářskou práci.Jak sám vidíš pivovar a trolej modul mi též stojí,bo jsem se zasekl :wink: ,Ale člověk se porozhlédne někde jinde nebo tam,kde jsi stále neměl čas se podívat.Během té vynucené přestávky/dolní perioda/,ti v hlavě dojdou určité řešení,nápady,doladíš další technologické postupy stavby na kolejišti,v hlavě se ti vyjasní/vyčistí atd. :P
Milan

Milan,mas pravdu,ale ja mam momentalne uplne jasno co bude na kolajisku,ale bohuzial vonkajsie vplyvy su mocnejsie :mrgreen: ,proste musim sa venovat i inym veciam nez je kolajisko-s ktorými som ale nepocital. :wink:
modeln

Příspěvekod HonzaM » stř 10 srp, 2016 8:42 pm

Jak to vypadá se spirálou, zkoušky už začaly? Nebo už jsou dokonce skončené? Máš z toho video, nebo alespoň fotografie?
Naposledy upravil HonzaM dne čtv 11 srp, 2016 6:56 am, celkově upraveno 1
FREMO, Zababov N-scale
http://www.1ku160.cz
HonzaM

Příspěvekod modeln » stř 10 srp, 2016 9:01 pm

HonzaM píše:Jak to vypadá se spirálou, zkoušky už začaly? Nebo už jsou dokonce skončené?

Na kolajisku sa bohuzial momentalne nedeje absolutne nic,snad na buduci tyzden-proste nemam momentalne cas,su i dolezitejsie veci,nez zabava
modeln

Příspěvekod igino » čtv 11 srp, 2016 8:45 am

modeln: To veľmi dobre poznáme. Čoskoro to i mňa postihne a budem musieť utlmiť modelárske aktivity. :|
igino

Příspěvekod modeln » čtv 11 srp, 2016 9:51 am

igino píše:modeln: To veľmi dobre poznáme. Čoskoro to i mňa postihne a budem musieť utlmiť modelárske aktivity. :|

Ale neboj,ked sa dostanem ku kolajisku,budem frcat ako namydleny blesk.Moj zavazok,ze do konca augusta budem na kolajisku prehanat masinky dodrzim,aj keby na chleba nebolo.Ozaj,nemas nahodou cestu na stredne Slovensko,zeby si sa u mna zastavil na cumendu,kavu atd....Ja sa bohuzial asi tento rok opat neukazem na vychode-uz ma to sere :evil: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham
modeln

Příspěvekod HonzaM » čtv 11 srp, 2016 11:21 am

modeln píše: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham

Pořád jezdíš (jezdíte) na modulech?
FREMO, Zababov N-scale
HonzaM

Příspěvekod igino » čtv 11 srp, 2016 12:09 pm

HonzaM píše:
modeln píše: Rad by som si uz poriadne zajazdil na moduloch,ale jednoducho nestiham

Predpokladám, že Aleš myslel prísť na TT modulové stretnutie a trochu si s nami zajazdiť v mierke 1:120. :wink:
igino

Příspěvekod modeln » čtv 11 srp, 2016 8:58 pm

igino píše:
HonzaM píše:

Predpokladám, že Aleš myslel prísť na TT modulové stretnutie a trochu si s nami zajazdiť v mierke 1:120. :wink:

Igor,mas pravdu,a nemusia to byt len TT moduly,ale mozu byt i HO.No proste si prist k vam len tak pokecat,od zaciatku sa medzi vami citim skvele-proste vychod je vychod-super ludia :wink:
modeln

Příspěvekod igino » pát 12 srp, 2016 10:14 am

Možno sa cestou na (alebo po skončení) modulové TT jazdenie v Žiline zastavím i na Horehroní. :wink:
igino

Příspěvekod HonzaM » pát 19 srp, 2016 9:25 pm

Ještě pořád platí že do konce měsíce bude možné jezdit? Myslel jsi do konce tohoto měsíce?
FREMO, Zababov N-scale
HonzaM

Příspěvekod modeln » ned 21 srp, 2016 3:35 pm

HonzaM píše:

Ještě pořád platí že do konce měsíce bude možné jezdit? Myslel jsi do konce tohoto měsíce?

A moja odpoved je,ze budem mat kolajisko prejazdne do konca mesiaca.Spirala je pod kolajami,mam za sebou prve testy,a vsetko klape ako ma.Neni problem.Video zatial tu,dam ho i na svoje rajce,ale neskor. https://www.facebook.com/ales.oksa.3/vi ... nref=story
modeln

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště