Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Jiri Dvoracek píše:Ja nejsu odpurce MTB, akorat jsem ted zavrhl CDCargo a podivam se, jak vypada Unipetrol a AWTMne zajima celkovy vzhled a zejmena provozni vlastnosti a ty jsou dle toho clanku pomerne slusne
Nyty nepocitam, prolisy mne nezajimaji, milimetry nemerim
Ale ta povrchova uprava z tech fotek mne teda docasne odpudila
![]()
Trainmaniak píše: ..... Jen si myslím, že argument "z metru na kolejišti to vidět není" není vždy na místě. Kdyby se tím řídili všichni výrobci, asi by kvalita potisku byla na úrovni BTTB. Takové Piko umí udělat ještě jakž takž čitelný text o výšce písma 0,116 mm. Ano, okem to nepřečteme, ale udělat to jde. ......
Tudíž se tady na fóru nikdy všichni neshodnou a dohady, že "to je hrozný" vs. "to není takovej problém" nikdy neustanou. Takže nezbývá než respektovat názory druhých. Však nám to nijak neublíží.
Tomáš píše:Jo jenže bohužel stále porovnávámě mega koncerny typu Piko,Roco Tillig s "garážovou" výrobou MTB. Všechny ty firmy mají dlouholetou tradici a plno zkušeností. Neznám podrobně jejich začátky,ale výráběly hned zkraje své existence prvotřídní modely??
Ano jediné s čím se dá naprosto souhlasit je cena.Obávám se však,že to je to jediné co zcela určitě neovlivníme.
Tkadlec Jaroslav píše:s tou garážovou výrobou u MTB bych pomlčel běž se podívat myslím ,že vyrábí v mega garaži
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník