Pokud budes rozumny a klidny, tak muzes ocekavat spolupraci a rad pomuzu.
Ale nepovysuj se ve vecech, o kterych toho moc nevis.
Ja se taky nehrabem do Roco (Lenz) veci, protoze o nich vim prdlajs.
On je vlastne nejvetsi problem v tom, ze guru v jedne oblasti si mysli, ze je guru i v oblasti podobne a to neni vubec pravda.
---
Uz nejsem clenem Zababova, protoze na to nemam zdravi a penize.
Ono se project na setkani stoji peknych par stovek Eur a na to jako duchodce proste nemam.
Jinak pravidla pro vetsi setkani jsou jina, nez pro domaci nebo klubove kolejiste. To se musi striktne rozdelit a chapat, ze to neni ani jen podobne.
Tam kde se setka 50 a vice lidi, je nutne mit pravidla a to s ohledem na VSECHNY problemy a nekdy ani to nestaci. Seda je teorie, deti a blbci jsou genialni

Vsak se zkus prihlasit na nejake FREMO setkani a tam teprve uvidis, co to jsou pravidla.
---
Nikdo nestavi veci na zelene louce a pokud neni uplne blbej, tak shani informace a ten tvuj pripad je presne o cloveku odtrhnutemu nekde na Mesici.
---
Jinak jack 6.3mm se uz davno nepouziva a v posledni dobe (10 roku) jsem nevidel zadnou konstrukci s jeho osazenim, krome zacatecniku.
Je to proste vyvoj a tento konektor zapadnul v case.
---
Ty si jedes po vlastni koleji a doufas, ze se ti ostatni prizpusobi. Ale tak to asi nefunguje, co myslis ??
Jinak Wiki knihovny nebyvaji zrovna nejpresnejsim zdrojem informaci a nekdy jsou tam vyslovene hovadiny.
Taky DIY konstrukce bez zpetne vazby od pouzivatelu jsou na dve veci. Napriklad moje centrala byla testovana u M. Cernohorskeho 3 roky, nez jsem ji pustil venku.
---
Jinak ocenujem tvou snahu, ale proste na to jdes jako ja pred 2 desitkami let. Taky jsem si myslel, ze vsichni okolo mne jsou blbci a jen ja jsem ten dokonaly.
Vyvijel jsem sbernici Denet a delal to po svem. Ale to jen do te doby, nez jsem pochopil, jak je vlastne Loconet jednoduchy a blbuvzdorny.