Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Jak tě známe Hanku budeš o víkendu finišovat ?Né teď vážně na další stavbě je vidět jak jsi " relativně přibrzdil" a stavba dostává hloubku a pěkné detaily. Držím palce do další stavby.
Rocky_MK píše:Jako vždy nádherná práce, ale...proč ta skrytá výhybna? Nikdy jsem nepochopil smysl těchto výhyben v místech, kde vlastně postrádají smysl, když je divákovi na první pohled zřejmé, že trať vedoucí do ní přímo navazuje na trať vycházející z ní. Pak se vlak ztratí uprostřed tratě, kde není ani místo na skrytou odbočku/triangl a znenadání se tam zase objeví. Opticky prodloužit trať kulisou je rozhodně dobrá volba, ale tohle...
Každopádně je to jen můj názor...
hank61 píše:Nic se bourat, ani už přistavovat nebude!!! Dodělám tuhle stanici, reinstaluji DCC na centrálu z21 a přes zimu už jen to SN a 2 metry tratě k němu. Pak si toho budu jen a jen užívat, dodělávat drobné doplňky a hrát si na piáno
Gene_Simmons píše:hank61 píše:Nic se bourat, ani už přistavovat nebude!!! Dodělám tuhle stanici, reinstaluji DCC na centrálu z21 a přes zimu už jen to SN a 2 metry tratě k němu. Pak si toho budu jen a jen užívat, dodělávat drobné doplňky a hrát si na piáno
No jo, ještě minulý měsíc to bylo jinak. A teď se staví celé nové kolejiště![]()
![]()
. Vše bedlivě sleduju
. Honzův pomalejší brácha se jmenuje blesk
.
hank61 píše:Gene_Simmons píše:hank61 píše:Nic se bourat, ani už přistavovat nebude!!! Dodělám tuhle stanici, reinstaluji DCC na centrálu z21 a přes zimu už jen to SN a 2 metry tratě k němu. Pak si toho budu jen a jen užívat, dodělávat drobné doplňky a hrát si na piáno
No jo, ještě minulý měsíc to bylo jinak. A teď se staví celé nové kolejiště![]()
![]()
. Vše bedlivě sleduju
. Honzův pomalejší brácha se jmenuje blesk
.
Gene. Máš pravduJenže... Stavbou nové větší stanice se můj pohled na celé kolejiště dost změnil. A navíc jeden z mých nejmenovaných kamarádů ze zdejšího fóra, /je mimo jiné z Prahy a staví nádhernou úzkou
/ mi říká: "Čím víc budeš porovnávat tu starou část s novou stanicí, tím víc tě ta původní bude s..t
No a tím, že se mi tu původní část poddařilo relativně dobře prodat, už nic nestálo v cestě. Bez toho prodeje by platila původní myšlenka - teda alespoň nějaký čas...
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků