Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:Tak jsme si to hezky navzájem pochválili a teď vážně.Fakt to jde pomalu,když porovnám tempo při budování 1 části,tak tady se s tím vleču,ale není kam kvaltovat.Taky jsem měl dřív více času a dnes se musím občas i přemlouvat,protože toho mám někdy plné kecky a zmůžu se tak leda na civění do noťasu a psaní duchaplných komentářů do jiných vláken.Sakryš,teď jsem si uvědomil,že jsem před pár dny(týdny) něco slíbil jednomu kolegovi a úplně se mi to vykouřilo z hlavy.A co myslíš tou jinou cestou?
miroslav lengyel píše:Na druhou stranu se to dost líbí a vnoučátka budou nadšena,tak proč ne.
miroslav lengyel píše:Honzo,nechci být za čeština,ale nemyslel jsi fretku?![]()
Už jsem to psal několikrát,o nějaké rychlosti nemůže být ani řeči,spíše bych se přirovnal k tomuto zvířátku.![]()
Ale co se vleče neuteče.A městečko....jednou snad,se to bude něčemu podobat.
![]()
Jinak snad konečně(po roce a půl) budou hlídači do SN a udělátka pro automatické přestavení návěstidla do poloha STŮJ.
miroslav lengyel píše:Ad hlídači....fotobrány,které rozsvítí diodu na panelu.To samé,ale se silovým výstupem pro přestavení návěstidel do polohy STŮJ.
![]()
Jména si moc nepamatuji,tak jsem to zkusil a ono je to špatně.
Gene_Simmons píše:miroslav lengyel píše:Ad hlídači....fotobrány,které rozsvítí diodu na panelu.To samé,ale se silovým výstupem pro přestavení návěstidel do polohy STŮJ.
![]()
Jména si moc nepamatuji,tak jsem to zkusil a ono je to špatně.
Aha, tak fotobrány, ale to nevíš, kde ti souprava zastaví. Je to jen přibližná poloha soupravy. Nebo se pletu?
Já jezdím přez TC s detekcí obsazení a taky to není ono. Někdy se mi stane, že souprava vyjede z úseku a zastaví až na výhybce v kolizní poloze. Proto uvažuju o nějakém kamerovém systému, ale ty ceny jsou strašnýokolo 6000,-Kč
Jinak já se jmenuju Milan.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků