Barbucha píše:Pohlazení oka, ostatně jako vždy. Jen mě napřed zarazil ten sesuv půdy, pak mi to došlo.
Díky, sesuv půdy

cipisekmp píše:Ahoj, myslim ze je se na co divat. Cipisekmp.
Ahoj, jsem rád, že se ti to líbí

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:Pohlazení oka, ostatně jako vždy. Jen mě napřed zarazil ten sesuv půdy, pak mi to došlo.
cipisekmp píše:Ahoj, myslim ze je se na co divat. Cipisekmp.
Gene_Simmons píše:Barbucha píše:Pohlazení oka, ostatně jako vždy. Jen mě napřed zarazil ten sesuv půdy, pak mi to došlo.
Díky, sesuv půdy? To myslíš ten štěrk 1:1 na kolejích
? A jak pokračuješ ty?
miroslav lengyel píše:V první chvíli jsem myslel,že modeluješ to spadlou skálu v Berouně.Máš to móóc popěkněný
a co to jsou za stromky,myslím výrobce?
workous píše:Kurňa jde ti moc pěkně ....
Barbucha píše:Gene_Simmons píše:Barbucha píše:Pohlazení oka, ostatně jako vždy. Jen mě napřed zarazil ten sesuv půdy, pak mi to došlo.
Díky, sesuv půdy? To myslíš ten štěrk 1:1 na kolejích
? A jak pokračuješ ty?
Já pokračuju tak, že bourám a likviduju, zmínil jsem se o tom ve vlákně. Až se vzpamatuju, tak se snad do něčeho pustím, svrbí mě děsně ruce.
Barbucha píše:Rozchod, rozvod, útěk z bytu. Proto to skoro rok stálo a nic moc jsem neudělal (vidím jen výjevy, ale málokdy se spletu), jinak už bych měl základ dávno v cajku. Radši obětuji kolejiště než nervy. Peníze vydělám vždycky. Poučení pro příště, nic netrvá věčně a kolejiště se staví tak, aby se dalo stěhovat. Možná se na starý kolena pustím do digitálu
.
Barbucha píše:Rozchod, rozvod, útěk z bytu. Proto to skoro rok stálo a nic moc jsem neudělal (vidím jen výjevy, ale málokdy se spletu), jinak už bych měl základ dávno v cajku. Radši obětuji kolejiště než nervy. Peníze vydělám vždycky. Poučení pro příště, nic netrvá věčně a kolejiště se staví tak, aby se dalo stěhovat. Možná se na starý kolena pustím do digitálu
.
miroslav lengyel píše:Barbucha píše:Rozchod, rozvod, útěk z bytu. Proto to skoro rok stálo a nic moc jsem neudělal (vidím jen výjevy, ale málokdy se spletu), jinak už bych měl základ dávno v cajku. Radši obětuji kolejiště než nervy. Peníze vydělám vždycky. Poučení pro příště, nic netrvá věčně a kolejiště se staví tak, aby se dalo stěhovat. Možná se na starý kolena pustím do digitálu
.
Pavle,tak mě napadlo,jestli by nebylo výhodnější vyštípat z bytu odpůrkyni,než rozebírat kolejiště.![]()
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Barbucha píše:Rozchod, rozvod, útěk z bytu. Proto to skoro rok stálo a nic moc jsem neudělal (vidím jen výjevy, ale málokdy se spletu), jinak už bych měl základ dávno v cajku. Radši obětuji kolejiště než nervy. Peníze vydělám vždycky. Poučení pro příště, nic netrvá věčně a kolejiště se staví tak, aby se dalo stěhovat. Možná se na starý kolena pustím do digitálu
.
Pavle,tak mě napadlo,jestli by nebylo výhodnější vyštípat z bytu odpůrkyni,než rozebírat kolejiště.![]()
Na tom jsem ze začátku pracoval, ale pak jsem si spočítal, co všechno by bylo potřeba v bytě udělat a kolik by to stálo, po této úvaze jsem obětoval kolejiště jako levnější variantu. Navíc jsem si něco natrénoval a můžu se vyvarovat chybám. Zas je mi jasný, že takový prostor pro kolejiště už jen tak nezískám. Jak jde o peníze, musí člověk sáhnout po kalkulačce a emoce dát stranou. O tom co budu dělat nemám zatím žádnou představu, jen jsem začal likvidovat většinu DB (ne že by toho bylo moc), protože padla varianta hlavní trati.
Vladimír_B píše:Heřmaničky jsou známé hezkou výpravčí a kousek od nádraží jsme si krátili čekání ve IV. cenové, zadýmeno, s benešovským Ferdinandem (pívo) u Orfa, ze začátku (před?)loňského roku, čtyřka na Os, 742 odtáhla uhynulou regínu, atd...![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků