milan ferdián píše:Takže u vás kluků/modelářů letí stále prostor 1,0(cca1,2) x 0,9 a koukám,že nejvíce stále touží TT-ečkařiNo jestli chcete mohu zaměřit svou pozornost i tam.Problém je,že takových kolejišť na tuto plochu jsem navrhl a nakreslil už spousty.Tak v čem je u nich háček?Jsou moc ploché nebo radši by jste volili na patra
Ten vlak to stoupání musí též utáhnout a jak znám některé z vás,opět padne slovo o "Y" na tyto kolejiště
.
Pokud mohu mluvit za sebe, tak hledám především kolejiště zajímavé - ale ani tak ne provozem v nádraží, spíš tím, jak do terénu umístit co nejzajímavější kolejiště, ovšem aby to ještě nepřesáhlo jistou mez kýčovitosti. (samozřejmě kvůli dětem

Tvoje kolejiště jsou (dle mého subjektivního dojmu) zaměřena právě na věrný provoz v nádraží a na vlečkách. Jenže Ty jsi opravdový modelář. Já tyhle ambice prostě nemám, nejde mi vůbec o modelování skutečného provozu. Od realizace Tvých návrhů mě odrazuje doba, kterou stráví vlaky průjezdem kdesi ve skrytu pod terénem. To je jediný důvod.