od pan.martinek » úte 29 črc, 2008 6:41 am
Moc hezké, akorát možná skryté i otevřené nádraží krátké, ale asi nemáš více místa a pro krátké soupravy dostačující, já, na mém bývalém- teď již rozebraném a rozprodaném kolejišti provozoval max 120cm dlouhé soupravy a na mém novém modulovém nehodlám delší, jak jsem přišel na 120cm? ono to není přesně, spíše 125 až 130, ale to je podle mne ta nejhezčí osobní souprava- nějaká lokomotiva- zamračená nejlépe, osobní vagón 2.tř- zeleno-bílí, poté dvoupatrový vůz- modro-bílí a poté ten samí jako na začátku, zhruba to vyjde na onu vzdálenost a ostatní vlaky bývají většinou kratší, leda nákladní, ale nikdy nepřesáhnou onu vzdálenost. Teď alew řeším problém s koncovou stanicí na modulu, je dvoukolejná a na konci spojená ne přebíhání lokomotiv, jenže koleje 125cm, přebíhání 50(včetně výhybky) a potom ještě výhybka u výjezdu- 25cm a teď si to spočítejte: rovné 2 metry !!! pro někoho normal, pro mě alarmující! jelikož mám asi 2.30 a ten oblouk pak musí být maliký, no, už moc kecám o mé trati, to je iné fórum, radši toani neřeště a čtěte jen pochavali
H0, III./IV., Modul, Brejlovec, Zamračená, Hektor, Kufr, Hurvínek