proporčně se mi líbí víc čelo MTB než ti druhý

Moderátor: Michal Dalecký
VojtikJ píše:Na stanoviště strojvedoucího chodím každou směnu, je to má práce
Já teď koukám na 163 z okna.. bohužel nemám jak vyfotit... ale okna prostě seděj. Ta mezera je vždy nad klikou... pokud tám ňáká je.. proto že jak víme.. dveře jsou lehce zaměnit za jinéCož já na modelu tu mezeru vidím. Ale nejsem takovej machr abych dle fotky odhalil neviditelné, fotky dost zkreslujou a nejen fotky z úhlu ale i fotky kolmo...
sidlo píše:Dobře, že se to tady cenzuruje jen v extrémních případech. Člověk si může udělat lepší obrázek o modelech i diskutujících (přestože ti největší kritici jsou dosti anonymní).
Mě by moc zajímalo, s čím ti největší kritici jezdí doma, jak mají udělaná kolejiště, jak moc jdou do detailů, jak moc dodržují délky staničních kolejí, vzdálenost návěstidel, prostě jak moc jsou důslední sami u sebe. Při jejich preciznosti a vysokých nárocích musí být ty jejich kolejiště hodně profi. Měly by svoji práci více prezentovat, abych měl nějaký vzor.
sidlo píše:Dobře, že se to tady cenzuruje jen v extrémních případech. Člověk si může udělat lepší obrázek o modelech i diskutujících (přestože ti největší kritici jsou dosti anonymní).
Mě by moc zajímalo, s čím ti největší kritici jezdí doma, jak mají udělaná kolejiště, jak moc jdou do detailů, jak moc dodržují délky staničních kolejí, vzdálenost návěstidel, prostě jak moc jsou důslední sami u sebe. Při jejich preciznosti a vysokých nárocích musí být ty jejich kolejiště hodně profi. Měly by svoji práci více prezentovat, abych měl nějaký vzor.
Jacek píše: ... nechápu proč tolik zloby kvůli jedinému výrobci.....
Jacek píše:Dnes jsem ten model měl v ruce a mohl jsem porovnat naživo, nikoliv podle fotek lepených na fotky. Ano, jsou tam nepřesnosti, rozhodně to není žádná hrůza ale vždyť existuje tolik možností, nechápu proč tolik zloby kvůli jedinému výrobci. Třeba tady:
http://www.lepty.cz/fotky4093/fotos/_vy ... 04-12v.jpg
nebo taky krásný výtvor od BUBI-model téměř za cenu Piko, ovšem odkaz zde dát nelze, je tam něco trochu odlišného
Radek Strnad píše:Vážení mastodonti, jsa T-éčkař, moc do vaší sloní komunity nechodím, ale teď je tu vážně prča. A pak, že jsou T-éčkaři rozhýkané stádo, kterému není nic vhod.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků