Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Rocky_MK píše:No a, kdo tohle ví...
rawen píše:Rocky_MK píše:No a, kdo tohle ví...
Každý, kdo se dívá z okna a myslí. Řádky nebo brázdy nikdy nejsou od kraje pole ke kraji - protože prostě by z něj musel traktor vyjet kus do louky anebo na pešung. Takže pole je jednou kolkolem objeto, a teprve uvnitř jsou řádky (většinou) jedním směrem.
Bohužel nemám po ruce lepší fotku než tuto.
Radek
rawen píše:Rocky_MK píše:No a, kdo tohle ví...
Každý, kdo se dívá z okna a myslí. Řádky nebo brázdy nikdy nejsou od kraje pole ke kraji - protože prostě by z něj musel traktor vyjet kus do louky anebo na pešung. Takže pole je jednou kolkolem objeto, a teprve uvnitř jsou řádky (většinou) jedním směrem.
Bohužel nemám po ruce lepší fotku než tuto.
Radek
Dokusan píše:Štěrk nakloněné objednan u mnitka, S05 Šedý. Barevné se mi zdál nejvhodnější. Vzal jsem tam rovnou i nějaké foliáže a křoví.
Dodělám na hrubou ještě kus kopce u stanicích kolejí a pak budu muset začít s pájením a pokládkou kolejiva.
Má nejméně oblíbená činnost, neb jako začátečník z toho mám notně obavy.
rawen píše:Dokusan píše:Štěrk nakloněné objednan u mnitka, S05 Šedý. Barevné se mi zdál nejvhodnější. Vzal jsem tam rovnou i nějaké foliáže a křoví.
Dodělám na hrubou ještě kus kopce u stanicích kolejí a pak budu muset začít s pájením a pokládkou kolejiva.
Má nejméně oblíbená činnost, neb jako začátečník z toho mám notně obavy.
Lahvička kapaliny na nerez nebo nikl a pájení je v pohodě. Akorát se nesmí zapomenout důsledně oplachovat a vysušit pájená místa - tedy pájet před pokládkou.
Radek
Rocky_MK píše:No a, kdo tohle ví...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků