Kolegové, vaše připomínky a náměty jsou zajímavé !
Pár reakci a konstatování, než se pustím do předělávání:
Zatím je to plán depa z doby páry, tedy žádný diesel. To přijde v následné úpravě plánu do verze 4.
Hank :
- ty jeřáby tam jsou skutečně jen z nouze, neb WinTrack nic jiného nedal

- zauhlování bude obstarávat Teudloff (pozice G) a Kirow s drapákem - suprově jsi to popsal
- vytápěcí kotel bych chtěl z důvodů nostalgie, zůstal mi vrytý obrázek z dob mého mládí, když jsem jezdil do Prahy a v kolínském depu vždy vyhlížel "poslední" parní mašinu k vidění ...
- umístění vytápěcího kotle jsem dal na kolej 18 kvůli relativní blízkosti montážní haly M, bude zajímavé udělat tam parní rozvod po depu
- olejárna a pískovna (pozice H), tento prostor vychází na cca 15x6 m, lze jej ještě šoupnout kousek blíž k točně, tyto dvě činnosti by se tam mohly pohodlně vejít. Vycházím z logiky dvou současně odbavovaných lokomotiv, tedy vše dvakrát (přiměřeně)
- přesuvna, no tak na to jsem si ani netroufal pomyslet

Radek Strnad :
Super nápad, jeho realizace zdaleka není vyloučena, má to ale dvě "ale" :
- modul depa je připraven k připojení na již částečně existující panel.
- nerad bych ubíral prostor, když už, tak ať to trochu vypadá

Takže není nic jednoduššího, než pak přidělat jednoduchý půlmetrový submodul k levé straně, kde budou dvě výhybky a obloukem sjezd do SN v dolním patře
GrimpoCZ :
Letohrad i jiné jsem prohlížel, kreslil a kreslil a kreslil, ale vychází mi z toho předmět příliš velký

:)
Tempotaxi :
Dík za úpravu nákresu ! Furt jsem měl pocit, že mi tam něco chybí ...

- prohlížecí jáma a lávka, no jasně, a přesně o to si to místo říká !
- přesuvna, jste dva, ukecali jste mě, dám ji tam, přes tři koleje ...
- portálový jeřáb v důsledku přesuvny půjde před halu
- propojka mezi kolejí 1 a 2 na mě působí rušivě - co by tam měla za úkol ?
- po vyzbrojení by lokomotiva měla přes točnu odjet na kolej 2 a vyčkávat na odjezd, další lokomotiva by se řadila za ni, nebo v případě dřívějšího odjezdu na kolej 7. Proto se mi tam nehodový vlak moc nehodí. Jasně, byla by tam možnost přistavit lokomotivu z obou stran - ale to by mohla splňovat ta dokreslená kolej ... nebo ne ?
- protipožární vlak ? slyším prvně, neviděl jsem, zaguglím ...

Jdu návrhy promítnout do plánu. Ještě jednou díky !