Jinak pěkně staviš, sleduji.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:... Na mostě budou ocelové pražce. Z boku nich bude krablový plech a nové zábradlí JM. ...
Tomáš píše:Zkouším různé sestavy toho zadního mostu. Myslíte,že by tato sestava mohla být? Dva oblouky a most středem se mi tam v rozumné délce už nevejde. Taky si pohrávám s myšlenkou tam nechat jen ty 2-3 oblouky a nic víc. On je tam ten prostor dost stísněný.2-3 od zád mostu už by měla být ta kulisaA nerad bych tímto zadním mostem znehodnotil ten první = hlavní
Michal Šuhajda píše:Tomáš píše:Zkouším různé sestavy toho zadního mostu. Myslíte,že by tato sestava mohla být? Dva oblouky a most středem se mi tam v rozumné délce už nevejde. Taky si pohrávám s myšlenkou tam nechat jen ty 2-3 oblouky a nic víc. On je tam ten prostor dost stísněný.2-3 od zád mostu už by měla být ta kulisaA nerad bych tímto zadním mostem znehodnotil ten první = hlavní
Ahoj,
takhle je ten most divný. je tam délkový nepoměr oblouk/pilíř pod ocelí a ocelová klostrukce. Ta ocelová část by měla být delší (minimálně 2x světlost kamenného oblouku) naopak pilíř by měl být štíhlější. Řekl bych, že tyhle pilíře jsou určeny k zástavbě do svahu, případně k navázání křídel.
Když budeš dělat výsek tak to fungovat bude. Doporučuji Ti doplnit si měřítko na plánek a zvětšit si ho zároveň s výkresem.
mnitka píše:Tohle ale nevypadá moc věrohodně! Spíš to vypadá komicky.
mnitka píše:Měl jsem na mysli toto http://www.auhagen-shop.de/product_info.php?info=p30_eisenbahnbruecke.html. Netušil jsem však že máš k dispozici jen 25cm.
Přední most bych nerozděloval, nechal bych jedno pole o délce 54cm.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků