workous píše:Bez toho to není onopokud je to ku prospěchu věci - například probourat tunel do vedlešího pokoje přijde mojí manželce jako zbytečné
.
Manželce někdy připadám zbytečný já, natož nějaké kolejiště.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Bez toho to není onopokud je to ku prospěchu věci - například probourat tunel do vedlešího pokoje přijde mojí manželce jako zbytečné
.
milan ferdián píše:workous píše:Ty jo ty jedeš doba lepenková - doba hnědá - doba stavební za chvilku doba kalaudační
A pak doba bourací,renovační a snad možná kolaudační.Takových tu bylo,že hanku61![]()
![]()
hank61 píše:milan ferdián píše:workous píše:Ty jo ty jedeš doba lepenková - doba hnědá - doba stavební za chvilku doba kalaudační
A pak doba bourací,renovační a snad možná kolaudační.Takových tu bylo,že hanku61![]()
![]()
Milane. Vůbec nevím, co máš na mysli... ☺☺
hank61 píše:milan ferdián píše:workous píše:Ty jo ty jedeš doba lepenková - doba hnědá - doba stavební za chvilku doba kalaudační
![]()
Milane. Vůbec nevím, co máš na mysli... ☺☺
Petr S. píše:Já mám taky radost , že se ti daří . A chápu , že na domácím kolejišti neuděláš to , co na modulovce .
Chtěl jsem ti přiblížit pojetí II. epochy , jak ji dělají v Německu . Z letošních fotek : ta metrová úzká od Klause S. je z Pomořan , Holstedt - to je to velké nádraží v oblouku je pruské .
hopeter píše:Jestli ten trojúhelník mezi domy bude náměstí tak by tam pasovala kašna...Klidně i s modrým pramenem ze zámku.
![]()
Sleduji tvoje "papírnictví" už delší dobu a fakt pěkný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník