Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Rocky_MK píše:Tak aspoň ti snad nevolá ve 4 ráno, jako mé přítelkyni.
Gene_Simmons.: nádherná čistá práce, hrozně se mi líbí tvůj cit pro zeleň a patinu. Jen je škoda to kolejového plánkuale každému jeho chuť, samozřejmě
Gene_Simmons píše: Co myslíš tím "škoda toho kolejového plánku"?
Barbucha píše:To jsou ti machři obskurních měřítek, kdy udělají kolejiště na připínáčku. Jak mít pak radost z kolejiště, který není vidět, že?Taky jsem to natahoval, abych tam dostal pět "Y" a před ně páru a hotovo, víc člověk doma nevykouzlí, pokud nemá k dispozici celé podkroví. Jinak se připojuju ke chvále, moc se mi to líbí. Snad už se zase dostanu ke stavbě…
Barbucha píše:
To jsou ti machři obskurních měřítek, kdy udělají kolejiště na připínáčku. Jak mít pak radost z kolejiště, který není vidět, že?Taky jsem to natahoval, abych tam dostal pět "Y" a před ně páru a hotovo, víc člověk doma nevykouzlí, pokud nemá k dispozici celé podkroví. Jinak se připojuju ke chvále, moc se mi to líbí. Snad už se zase dostanu ke stavbě…
Rocky_MK píše:Nemyslel jsem to nijak zle a jistě jsi spokojen, jinak bys to nestavělmůj názor ale je, že je škoda mrhat Tvým talentem na kolejiště, kde je stanice na dvojkolejce taktak vmáčknutá mezi tunely, je do ní připojené depo o rozloze 50% stanice, menší mezilehlá stanice je vzhledem k hlavní stanici v oválu, jednokolejka je vedená rovnoběžně s panelem, když by klidně mohla být mírně odkloněná a dvojkolejka je násilně vecpaná vedle stanice. Jak říkám, každému jeho chuť a já s tím svým neumětelsky spatlaným oválkem se můžu jít schovat
a znova opakuju, je to jen můj názor a jestli jsi spokojen, prosím, proč ne
Mám jednu konstruktivní připomínku - myslím, že světla máš celkově až moc intenzivní. Srazil bych napětí
Gene_Simmons píše:… v sedmdesáti bych to snad mohl mít hotové, teda jestli tady ještě budu
![]()
.
Barbucha píše:To jsou ti machři obskurních měřítek, kdy udělají kolejiště na připínáčku. Jak mít pak radost z kolejiště, který není vidět, že?Taky jsem to natahoval, abych tam dostal pět "Y" a před ně páru a hotovo, víc člověk doma nevykouzlí, pokud nemá k dispozici celé podkroví. Jinak se připojuju ke chvále, moc se mi to líbí. Snad už se zase dostanu ke stavbě…
Uživatelé procházející toto fórum: Tempotaxi, VašekPI a 5 návštevníků