Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
marwin píše:Musim se pridat k ostatnim. Moc se mi tato prestavba libi. Jsem rad, ze jsi se pri prestavbe pustil vic do hloubky a vznikla krasna CSD nemka. Nad nekterymi detaily zasnu, treba ty rozvody od mazaciho lisu. Jaky je to prumer dratku a kde se daji sehnat. Ja pouzivam nejmensi prumer 0,3 a todle je mene. Patina je taky moc povedena, akorat ty rozvody mi prijdou nejake divne, ale mozna je to tim nasvicenim.
Jirka Kocí píše:marwin píše:Musim se pridat k ostatnim. Moc se mi tato prestavba libi. Jsem rad, ze jsi se pri prestavbe pustil vic do hloubky a vznikla krasna CSD nemka. Nad nekterymi detaily zasnu, treba ty rozvody od mazaciho lisu. Jaky je to prumer dratku a kde se daji sehnat. Ja pouzivam nejmensi prumer 0,3 a todle je mene. Patina je taky moc povedena, akorat ty rozvody mi prijdou nejake divne, ale mozna je to tim nasvicenim.
Rozvody od mazacího lisu jsou dělané olověnými drátky průměr 0.2mm. Prodávají se v prodejnách s rybářskými potřebami v průměrech od 0.2 do 0.5, ale pouze tam kde se specializují na muškaření. Obvolal jsem několik prodejen v okolí a bez úspěchu, nakonec pomohl internet. S tou barvou rozvodů: zkusím udělat fotku při jiném osvětlení.
Jirka Kocí píše:Rozvody od mazacího lisu jsou dělané olověnými drátky průměr 0.2mm. Prodávají se v prodejnách s rybářskými potřebami v průměrech od 0.2 do 0.5, ale pouze tam kde se specializují na muškaření. Obvolal jsem několik prodejen v okolí a bez úspěchu, nakonec pomohl internet. S tou barvou rozvodů: zkusím udělat fotku při jiném osvětlení.
Houmr píše:Jirka Kocí píše:Rozvody od mazacího lisu jsou dělané olověnými drátky průměr 0.2mm. Prodávají se v prodejnách s rybářskými potřebami v průměrech od 0.2 do 0.5, ale pouze tam kde se specializují na muškaření. Obvolal jsem několik prodejen v okolí a bez úspěchu, nakonec pomohl internet. S tou barvou rozvodů: zkusím udělat fotku při jiném osvětlení.
Prosím tě, mohl by jsi dát odkaz na ty rybářské drátky?
Jirka Kocí píše:Ondro dík. Ten rozvod v originále možná světlejší je. Stále nemůžu vychytat osvětlení. Zkoušel jsem fotit pod různými světly a tohle mi připadalo jako nejvhodnější, i když to není na 100% Čím si svítíš při focení ty? Máš perfektní fotky.
Zpět na Mám rozestavěno (máme rozestavěno)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků