Brejla píše:Michal Dalecký píše:Nikdo nechce aby jste si model dodělávali doma ale až si tam vložíte dekodér tak si pohrajte s jeho nastavením. To je vše.
Přiznám se, že mně tento přístup prodejce, kterého pořád pokládám za velice seriozního, hodně nemile překvapil. V případě Roca a jeho nepovedených Bardotek jste velice správně tlačili na výrobce, aby model uvedl do pořádku. Proč najednou tak diametrálně odlišný přístup? U výrobku za celkových cca 8000 Kč tento přístup vypadá dost divně a u mně osobně zvrátil rozhodnutí tento model koupit. Raději koupím něco od serioznějšího výrobce.
Nebo se máme připravit na dobu, kdy si koupíme pračku a doma si budeme ladit programátor, aby nám vůbec prala, potom začneme ladit sušičku, aby nám prádlo nemrazila a skončíme u ladění žehličky, aby nám prádlo nemačkala?
Me ne, me to uz neprekvapuje. Me prodal MTB Barcu se zalepenymi svetly, kdyz jsem to zminil tak mi tvrdil ze MTB svetla nelepi, jak jsem poslal foto tak uz neopovedel, vzdyt bydlim jen 2000k mdaleko a muzu si to jen tak prijit vyreklamovat. Kdyz proda 100vky MTB modelu tak by taky mohl v MTB spolupracovat. Ale proc neco ladit a delat to perfektni, vzdyt ono se to proda, zejo...
X-krat tu mohlo byt nejake hlasovani, stejne tak na stankach MTB, i pripravovane modely, treba ve forme CAD modelu, asi tak jak to kdosi dela pro kuehn (nemuzu si vzpomenout na jmeno, ale uz to tu zaznelo).
Na jednu stranu se p. Banovi nedivim, ze se s nama nebavi za to jak ho tady nekteri zje[3*li za Barcu. Me se tvarove libi, az na zalepana svetla je temer 100%. Chtel bych hektora, ale pres net a od modely biz to nekoupim, budu muset do CR. Na druhou stranu pokud to takhle pujde s jejich modely dal tak jsem v rozpacich jak to dopadne s Hydrou.