miroslav lengyel píše:Nádhera,holt kdo umí,umí a kdo neumí tak čumí.
Míro, jsem rád, že se ti to líbí

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:Nádhera,holt kdo umí,umí a kdo neumí tak čumí.
workous píše:Takže čumím
Polabský píše:Zdravím, obnovení stránek mne moc potěšilo. Na této presentaci je vidět velký zápal a zároveň i um.![]()
Veškeré finální úpravy, zatravnění, patina, prostě nádhera !!!!!!!!!!!!!
Oceňuji i transformaci německých vzorů stavebnic do "české kotliny". Patina tomu dá moc!
Ale.
Nebyl bych to ale já, abych v tom nenašel chybu (omlouvám se).
Vnímám zde několik drobných provozně - zvyklostních nedostatků. Ten šturc u skladiště v koutě je nešťastně blízko posazený tak, že při přistavení i velmi krátkého vozu i "nadoraz" , nebudou osy dveřních otvorů vozu a budovy proti sobě.
To bude bránit snadné ruční vykládce vozu, případně pomocí rudlu a jakékoliv drobné mechanizace, vozíku.
Druhá otázka je, že tento typ stavby šturců z pražcú nastojato není u nás obecně moc rozšířen.
Lepší by bylo použít vzor z ohýbaných kolejnic. Viz domácí výroba Houmra, případně továrně bývalý Pilz.
Na nepodstatných místech, kde bylo dost místa, se jinak užívaly běžné sypané zemní šturcy.
S přáním všeho dobrého, hezký den!
Barbucha píše:Sice se budu opakovat, ale neudržel jsem se a musím se přidat k pochvalám.
cipisekmp píše:Ahoj, ja si teze myslim ze je to pekna pracicka. Jen bych asi dal i nejakou nizkou travu nebo neco zeleneho i v tech cestickach. Nebyl bych si jist jestli ty hlinene cesticky by byli az tak ciste.
Ahoj Cipisekmp.
Barbucha píše:Mně se sešla hromada zakázek, tak sedím jak trouba u compu a dělám. Večer jsem tak zpráskanej, že dám dvě piva a zalezu do pelechu. Do půlky října se to snad už zklidní a já dodělám pár maličkostí a budu muset slepit objekty do fabriky a vytvořit vlečku. Na to se celkem těším, ale potřebuju na to klid a ne ten chaos co mám. Dneska dělám od rána a jde mi to jak psovi pastva, pošťuchují mě akorát termíny. Jen včera jsem se byl podívat na to, jak vypadá lokomotiva.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník