Barbucha píše:Proto nějak nechápu pořád ten strach z nákupu v Německu. Kromě vyššího poštovného už potom není s ničím problém.
Jediny a zasadny problem je ta nemcina.

Translatorom si prelozim, ale inak NEROZUMIEM ani za mak ! Takze sa tazko pisu reklamacie. Na nakup som vyuzil kolegove znalosti aby som nahodou neobjednal atomovy reaktor.

Ale ani on nie je na "spagatiku" aby sa mi venoval ked si zmyslim...
A k tomu "dzindziku" - okolie aj krabicku som prelustroval z prava, z lava, nikde nic nebolo. Cinan to jednoducho neosadil. Horsie je, ze som ten nahradny diel nasiel, ale nie je dostupny. Aspon tak ROCO web pise.

A posielat celu masinu kvoli takejto prkotine? Pri ROCO clovek nevie ci sa mu namiesto skoro 100% Bardotky nevrati nejaky "posahany kockopes". Po cirkuse s reklamaciami Cmeliaka to nechcem absolvovat znova, radsej ten "dzindzik" ozeliem, alebo dobastlim...
jazvek píše:Ešte k akcií na ceckane ...
Ja som sa tiež zhrozil, ako rýchlo sa vypredali a že na mňa celočervená asi neostane, ale našiel som ju na žilinskom model-shop.sk (a majú ju doteraz), hoci ju nevyvesili na úvodnú stranu. Bol som si po ňu osobne, bez okrem drobného fľaku odfrknutej farby na bočnom okne stanovišťa (čo som si na predajni nevšimol) je bezchybná

Ano akciove Bardotky maju skladom doteraz, ale iba v analogu. Tie su aj inde. A ten spominany biely flak je aj na mojej, nie sice na okne, ale tesne vedla, kusok nad pravym madlom. Je to drobna zavada, kto ju nehlada, ten nenajde. Ja som si to vsimol, az ked som fotil ten chybajuci "dzindzik". Aj to az na fotke.
vorisekml píše:Já si ty zamračený měl možnost vybrat osobně v Elriwě a taky mě přišly kvalitnější než ty co jsem kupoval před 2 roky za plnou cenu. Ale polomáčenou jsem vzal až druhou, první se divně klátila na kolejích....
Rudá unifik je v lepší kvalitě než to co jsem kupoval za plnou cenu, perfektní lak, motor nekvílí, perfektně nastříkané pluhy, nerozpité rozhraní mezi kabinou a střechou...
Aj ja ich mam z ELRIW-y, akurat postou. Do Wachau z Bratislavy daleko na osobnu prehliadku. Neostava iba doverovat. Ale ako spom sponinal, obe Bardotky su na 100%... Bol som milo prekvapeny, ze tan nie su v diskusii spominane nedostatky. Motor je perfektne tichy. Krivo osadene schody do kabiny a krivu stupacku posunovaca povazujem za drobnost. Iba ten "dzindzik" ma stve... Ale z vacsej dialky ani ten nevidno. A ked dam okuliare dole tak nic nevidno...

Obsah príspevku je bez môjho súhlasu iba na NEKOMERČNÝ účel. Zásah do SW/HW je Vaše vlastné riziko!