Tak uz aj ja som sa stal majitelom oboch akciovych zvukovych Bardotiek
viewtopic.php?f=15&t=8708&start=1245#p181709Musim povedat, ze som sklamany z postoja slovenskych aj ceskych obchodnikov... Nikde ziadna zmienka o nejakej akcii a ak aj ano, tak nic skladom, iba na objednavku, alebo zvukove varianty v ponuke vobec neboli. Aspon nie verejne. Islo jednoznacne o podpultovku. "Vyvar", ako to nazval A2C, si ponechali obchodnici pre seba...
viewtopic.php?f=15&t=8708&start=1260#p181739Preto som dal zarobit nemeckemu obchodu elriwa.de aj dhl.de... Kto este ma zaujem - su stale skladom. Cena je super, ale treba priratat 12.90€ na postovne.
Napriek velmi obsirnej kritike ohladne slendrianstva pri montazi a kompletizacii Bardotiek v ROCO, musim potvrdit, ze nieco malo pravdy na tom je...
Cervena Bardotka nemala osadene oko na zavesenie lana na hlavnom rame - vid foto. Jednoducho chyba. Da sa objednat ako ND. Objednam. A medzi papiermi chybal zoznam ND. Da sa stiahnut ako PDF. Stiahol som. Polomacana aj cervena Bardotka ma nejako divne osadene stupacky posunovaca - su nakrivo a drzia na "pekne slovo" - nejako do toho otvoru pred pluhom nepasuju... vyrovnam pripadne prilepim, nech ich nehladam v kolajisku... Ziadny problem, co by bol neriesitelny.
Ziadne dalsie vytky k prevedeniu ci kompletizacii nemam - za mna hodnotenie 99%. Nastrek farby, citatelnost popisov, jazdne vlastnosti, zvukovy dekoder su OK.
Kiezby som to mohol povedat o Cmeliakovi ktoreho som vratil....
Este by som mal otazku na znalcov... Podla coho sa da urcit, ktore stanoviste rusnovodica na Bardotke je predok...? Nechce sa mi lovit po realnych fotkach a hladat citatelne popisy.
Na podvozkoch je natlacene cislo stroja a k tomu P (predny) a Z (zadny). Zadny podvozok modelu je osadeny blizsie k vzduchovej nadrzi. Ale kasna je na rame osadena sitami ventilatorov raz vpred a raz vzad. Porovnaval som to aj s T478.1010 aj produkciou MTB (tam sa chyba pri montazi asi nemoze stat, pretoze pod sitami je osadeny reproduktor - to si cinan nepomyli) - jedna mala sita v smere vpred a druha vzad....
Ako to teda ma byt...???
Obsah príspevku je bez môjho súhlasu iba na NEKOMERČNÝ účel. Zásah do SW/HW je Vaše vlastné riziko!