tusakvlasta píše:Tak to jsem si pěkně naběhl za ty prachy a nechce se mi ani věřit že by Brawa vyrobila totální nesmysl. Holt důvěřuj, ale nejdřív prověřuj!
Dík za poučení.
Vážený kolego,
Vaše rozhořčení mne docela zaujalo.
O tomto voze Brawa mluví cca dva roky s tím, že je to nesmysl vyrobený podle reálného nesmyslu vystaveného v areálu plzeňského pivovaru. Tam je vystavena běžná Z- etka napatronovaná jako pivák z majetku společnosti IRON.
Brawa na začátku anoncovala, že ten nesmysl napatronuje na běžnou zetku, podle plzeňské předlohy. Dokonce i na potisku obalu je znázorněná Z -etka. Nakonec alespoň zvolili skříň vozu na pívo.
Osobně hodnotím tento paskvil, jako velice zdařilý a po řemeslné stránce povedený.
No a páč pivní vozy Pilsner Urquell sbírám, s chutí jsem ho opatřil, byť je to nesmysl.
Hezký den Všem
P.S. Jediný pivák, který zatím marně sháním, je ROCO , vyrobený v malé serii pro Roco - klub,
s nesprávným kat. číslem 45 547. Jedná se o bílý německý chlaďák s plechovými bočnicemi s prolisy a nevýrazným potiskem. Podobá se vozu firmy Märklin - Trix s potiskem Pilsner Urquell.