Pro srovnání s předchozími verzemi od ROCO. Předpokládám že nový model T478.2 měl mít stejné schéma jako čmelák vlevo.
O čitelnosti popisků si udělejte obrázek sami.
Modely dnes vracíme a nezbývá než doufat že stávající modely nebudou "jen" přestříkány ale budou provedeny znovu a správně. Fakt se bojim jak dopadne čmelák.[/quote]
Ad 1) Ne, neměl. Zamračená MĚLA být světlejší, tak jak z historie především u řady T 478.2 vyplývá. Hlavní problém je prostě ve fikci v katalogu. To ale NENÍ náš problém, ale té firmy co to soustavně dělá.
Ad 2) Popisky čitelné jsou. Viz moje foto přes sklo .-)
Ad 3) Silně pochybuji o tom, že Roco bude něco stahovat jen proto že Vám se to nezdá. V Německu a Rakousku, jak si lze ověřit bylo prodáno již mnoho modelů. Některé E-shopy je podle toho co jsem mohl sledovat vyprodali.
O čmelák bych se nebál, pokud nebude černý jak si přáli a vybledne jim barva, bude šedý, takže v obou případech vlastně dobře
Závěr je jednoznačný, světle šedá měla být o trochu tmavší, ne ale taková jako chybně prezentujete na čmeláku (Tam je šeď střední - ČSN 1100/RAL 7040 - červená zamračená má na rámu RAL 7022 /tmavší/, sergej má RAL 7000 světlejší jak zamračený, tmavší jak čmelák). Vliv na světlejší odstín může mít více faktorů - jaká barva výlisku? Je tam nějaký základ? ... Hlavně nás nezásobujte svými domněnkami o tom jak když něco uděláme dobře jucháme, když špatně blábolíme jak se z toho vykroutit. To jsou nesmysly. Neděláme žádný z modelů jednou líp, jednou hůř. Roco toho v minulosti pohnojilo už dost, takže budu rád když mi nejprve zodpovíte to na co jsem se ptal předtím. Odpověď Vám z toho vyplyne sama...