milan ferdián píše:Tomu já se nedivím.Já spíše se divím,tedy proč už dávno nedoplnil OTO chybějící ovladače FRED(FREDI) v Zababově a v jiných klubech

Tomu se divím.
Doba vymysleni a testovani je opravdu nekonecna. Uz jsem se parkrat popalil s tim, ze jsem dal spatne otestovane veci mezi lidi a ti misto pomoci, mne zhazuji a pomlouvaji.
Az po delsi dobe jsem nasel pomoc u Milana Cernohorskeho, ktery mi nevycita nedodelky, ale pomaha mi vychytat bug's. Nejsem genialni a proto zpetna vazba bez ustipacnosti a s toleranci, je pro mne dulezita.
Taky Honza Merhaut je klidas a chape, ze centraly nejsou stejne a jsou mezi nima drobne, ale presto dulezite rozdily.
---
Stavebni navod a hexaky (zdrojove kody) planuji uvolnit, nemam zajem to tutlat. Vyroba Ota je mnohem jednodussi nez Fredi, protoze nepouzivam SMD a obojstranne plosaky (prokovene diry).
Taky nepotrebuji nastavovani (kalibraci), bud funguje okamzite nebo vubec ne.
http://www.railnet.sk/view.php?cisloclanku=2014070001Ja dokazem vyrobit asi tak 5 ks mesicne, to je muj limit, protoze to delam pro zabavu a ne na kseft.
---
Mam rozbehnutych vice projektu, ktere mne bavi a chtel bych je dokoncit.
Napriklad "nekonecna kolej" na sladovani lokomotiv na stejnou rychlostni krivku pro pripreze a postrky.