fousek píše:NSU:
Ale vy máte odlišný přístup. To je to, co mě nadzvedlo. Podobně jako některá kritika bai od Šikulů, kdy je vstřícnost brána jako slabost!
Firma/ dovozce posílá grafické materiály prodejcům a pokud jsou nekvalitní, je to spíše vizitka firmy ACME. To, že prodejci model nafotí je dobrý zvyk tady v Čechách, třeba v Německu to rozhodně není standard. Prodejci to dělají navíc, v podstatě z toho nic nemají. Ale rádi to pro nás občas udělají, za to jim patří dík.
1) je to něco navíc, vy to ale považujete za jejich povinnost. Pokud chcete fotky, tak proč ne. Ale nakonec podrobnější najdete na fórech, či u jiných prodejců. Je zbytečné, aby každý prodejce dělal další a další fotky.
2) Je to věc slušnosti. Pokud prodejce poprosíte, asi se nebude bránit vám vyhovět. Ale pokud mu napíšete něco ve stylu " jak si dovolujete neudělat fotky, když je chci a když jsem vás přistihl, že jste je udělat mohli?", tak se nedivte smazání. Tohle není pro nikoho moc povzbuzující....
3) nezáleží ani tak na oboru, ale když už, tak Alzasoft železniční modely občas prodává. http://www.alza.cz/piko-start-set-parni-lok-osobni-vagony-d146729.htm
Ostatním omluva za OT.
Jsi se rozjel...to je fakt takový problém hodit jpeg na své stránky? Kolik to stojí nahodit na své stránky?

Za to u nás čekají, že za nekřesťanské peníze prodají všechno... proč by se většinou namáhaly s nějakou "domácí fotkou" tady je vyjímkou je p.Dalecký
"To, že prodejci model nafotí je dobrý zvyk tady v Čechách, třeba v Německu to rozhodně není standard." Asi to střílej jak housky na krámě..

To mě tak fakt zajímá, si uvědom kolik tady a kolik tam, on se asi správný obchodník pozná co..., když ta fotka tolik stojí...

A když už tak, tak Alzasoft už taky pár let není, ale jen ALZA...