Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
novk2007 píše:Stalo se no. Řezat žíly si kuli tomu nebudu. Jen je mě divné to že s tím žádný úřad nic nedělal a živnost stále provozuje. Měl jsem zájem o koupi na jeho stránkách o Fleischmann 41 ale v německu jsem jí našel za 119 eur plus 5 eur poštovné. Tak jsem si jí koupil a u pana Tesaře jsem jí ani nakonec neobjednal. V německu se ta 03 prodává kolem 200 eur tak sem jen chtěl ušetřit. Mašinka jsem měl do 3 dnů od zaplacení doma a naprostá spokojenost sice je bez krabičky ale i tak
nadkachna píše:Registrovat se na E-bay musíš, ale zas je to otázka chvilky a neposílá se ověřovací dopis jako u Aukra. Hodně prodávajících ale preferuje paypal, což v česku moc nefrčí a další kámen úrazu může být poštovné, které je často kolem 17 éček, což může ve výsledku s výhodnou cenou dost zahýbat.
Ale zas ten výběr, především na ebay.de je úplně jinde než na Aukru.
novk2007 píše:Ted jsem si všimnul že u aukci tipu kup ted nemusím být registrivan můžu nakoupit jako host. jenže u těch kup ted je to o dost dražší než u samotné aukce. Každopádně zpět k tématu Psal jsem email panu Tesařovy s odkazem na tyto konverzace co se o jeho e-shopu zde píše.Napsal mě at balík převezmu že mám právo pokud bude v balíku něco jiného na odstoupení a že mě to napíše na papír i razítkem že v balíku je opravdu to co sem si objednal. Počkám na vyjádření pana Kolegy jak mu to dnes s jeho osobní reklamací u pana Tesaře dopadne , ale už jsem si našel náhradu za jeho mašinku.
Mara7 píše:Zdravím Vás pánové,
jak jsem slíbil tak činím. Dnes jsem tedy jel k panu Tesařovi osobně a kupodivu byl na prodejně (jestli se tomu tak dá říkat) a celkem ochotně vrátil všechny peníze do poslední koruny, takže z mé strany je to vyřešené a tohohle pána už nikdy více. Jen chci upozornit ty co se u něj chystají nakoupit nedělejte to!!! Byl jsem i v jeho prodejně jak je teď přestěhovaný a málem jsem se zděsil. Při vstupu vám dá zavonět totální zatuchlina (nevím co tam pan Tesař dělá a raději to vědět nechci) a naprostý doslova bordel. Modely jak vagónů tak lokomotiv různě poházené po zemi a to i bez krabičky!!!! ( např. jsem tam viděl bardotku od roco kterou na eshopu uvadí jako poslední kus z vitríny a byla jen tak volně pohozená na zemi takže bych se vůbec nedivil kdyby to někomu poslal a na modelu byly oděrky nebo dokonce něco ulomeného. Pro všechny co u něj chtějí nakoupit a mají to v dojezdové vzdálenosti tak se tam jeďte podívat a věřte mi že u něj nikdy nenakoupíte, a skladové zásoby které uvádí na eshopu jen horko těžko odpovídají realitě, např můj ROCO čmelák vůbec na prodejně nebyl. Má tam asi 20 vagónů různé žel. správy takže ani soupravu si u něj nekoupíte a pak asi 3 loko z toho byla jedna avizovaná bardotka. Takže posuďte sami zda má smysl u něj nakoupit nebo ne.
Zpět na Modelářské obchody a výrobci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků